Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Części] Do F1

rafik13

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po założeniu takiego setupu, mam mniejszy rating, niż przy poprzednich częściach. Czy mimo wszystko będzie lepiej?

Tak, już mówię dlaczego ;)

Części, które wymieniłem wyżej są przystosowane do tego auta, więc na nich będzie najlepiej spisywał się przy wskokach, na zakrętach i prostych odcinkach.

Wiadomo, że jeśli spada overall to spada też v-max, ale nie jest to najważniejsze, bo przecież na większości tras nawet się go nie osiąga ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

U mnie spadnie każdy rating, v-max, przyspiesznie i prowadzenie. No ale skoro ma być lepiej, to chyba spróbuje.

Edit:

Tak to będzie wyglądało po ustawieniu zalecanego tutaj setupu. Opłaca się?

pzsr.jpg

Opublikowano

A czy jest tutaj gdzieś na forum opisane jaki wpływ mają dane części na auto w zależności od ich koloru? Chodzi o kolor samej części a nie tła i nie napisu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeszcze jedno pytanie odnośnie tego auta. Czy jest jakis sposób (nie wiem, pozmieniać coś w rejestrze, albo coś), aby dało się wyłączyć dym z rur wydechowych podczas używania nitro? Generalnie to jest jazda na ślepo, a z widoku ze zderzaka nie cierpię jeździć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...