Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skarga] Mdx.

▒Kiszka▒

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Więc tak, skarga dotyczy użytkownika Mdx. powód jest taki, że codziennie jak gadam z @Dziobagg na publicznym, on wchodzi i zaczyna nas nagrywać. Gdy zmieniamy kanał na prywatny, pisze Dziobakowi na gg, że lepiej aby dał hasło, albo obaj pożałujemy. Wysłał mi jakiś SS, gdzie rzekomo coś mu pisałem na @Kacki ale gdzieś link zgubiłem, jak coś to mogę go znaleźć. Myślałem wtedy, że się wygłupia, więc ss nie zrobiłem, ale jak dziś chyba po raz 5 nam wszedł, postanowiłem, że napiszę tą skargę. Dowód:

<16:52:20> You switched from channel "[cspacer6]Poczekalnia" to "Pogaduchy z adminem"
<16:52:20> Channel group "Guest" was assigned to "KichaMCPL" by "MPCforum.pl".
<16:53:51> "Dziobagg" switched from channel "VIP 3 | Bil3T" to "Pogaduchy z adminem"
<16:53:51> Channel group "Guest" was assigned to "Dziobagg" by "MPCforum.pl".
<16:54:23> "D&G / ramhell" connected to channel "[cspacer6]Poczekalnia"
<16:54:34> "D&G / ramhell" disconnected (wyszedł)
<16:57:22> "Janek" connected to channel "[cspacer6]Poczekalnia"
<16:57:38> "Janek" disconnected (wyszedł)
<16:57:50> "Mdx91" switched from channel "[cspacer6]Poczekalnia" to "Pogaduchy z adminem"
<16:57:50> Channel group "Guest" was assigned to "Mdx91" by "MPCforum.pl".
<16:58:08> "Mdx91" started recording
<16:58:22> "Janek" connected to channel "[cspacer6]Poczekalnia"
<16:58:24> "Janek" disconnected (wyszedł)
<16:58:26> "Mdx91" stopped recording

Podkreśliłem te, które pokazują, że ja i dziobak wchodzimy na akurat dzisiaj pogaduchy, bo był tam Seldek, ale afk, więc nic nie słyszał, a od razy po nas Mdx się zjawił i zaczyna nagrywać.

Proszę o jakieś upomnienie bądź bana dla Niego, bo raz, że nie życzę sobie by ktoś mnie bez mojej zgody nagrywał, to 2 można to zaliczyć do trollingu.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

że nie życzę sobie by ktoś mnie bez mojej zgody nagrywał,

To nie jest koncert życzeń.

Poza tym, dlaczego w regulaminie nie ma nic o nagrywaniu?

Mam prawo nagrywać to co mi się żywnie podoba.

Opublikowano

Jeśli chcesz nagrywać mnie, a ja na to nie pozwalam to chyba raczej nie masz prawa.

3t6EGVz.png

Opublikowano

Chcesz banować osobę tylko dlatego, że Was nagrywała? gdzie Ty masz głowę. 

Sprawa Ciebie nie dotyczy, więc proszę o nie wypowiadanie się, gdyż nie znasz sytuacji.

Tak, ale jest coś takiego jeszcze jak Polskie Prawo, które mówi jasno, że gdy ja nie wyrażam na to zgody, ty nie masz prawa. Poza tym to nie prywatny kanał, gdzie możesz sobie nagrywać rozmowy z kolegami. Ja czekałem na seldka, wbił Dziobagg i zaczęliśmy gadać, a ty od tak zacząłeś nagrywać. Nie pytając czy możesz. To samo wczoraj, przed wczoraj i kilka dni wstecz.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Wysłać Ci to, co nagrałem?

Około 10 sekund, z czego Ty nic nie mówisz. ( @Dziobagg )

Poza tym, robicie z igły widły.

Opublikowano

Niemniej jednak nie masz prawa kogoś nagrywać bez jego zgody, nie jest to osoba publiczna a nawet powszechnie znana. 

Poza tym masz w regulaminie notkę:

3. Nagrywania rozmów bez zgody administratora, lub operatora kanału

Sam bym sobie nie życzył abyś mnie nagrywał, nie masz takiego prawa.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

W regulaminie jasno jest napisane 3. Nagrywania rozmów bez zgody administratora, lub operatora kanału. Kto się spiera niech lepiej zainwestuje w okulary.

922631407524767580852.png

50/100/150/200/250/300/350/400

Opublikowano

Przyznałeś się właśnie do bana:

1396971372-U336505.png

Przyznaję się po raz drugi. 

Poza tym, dlaczego @Rzary. ma się nie wypowiadać?

Ma takie samo prawo, jak każdy.

Opublikowano

Około 10 sekund, z czego Ty nic nie mówisz. ( @Dziobagg )

Poza tym, robicie z igły widły.

Pierwsza i druga linijka - Wiem, że tam nic nie ma, bo ze względu na to, że włączyłeś nagrywanie, byliśmy zmuszeni przestać rozmowę, bo nam utrudniło to co robiliśmy, a rozmawialiśmy o ważnych rzeczach i nie mięliśmy czasu na twoje widzi mi się.

Trzecia linijka - Robimy, bo już 3 dni temu prosiłem cię byś tak nie robił, a jeśli miałbym SS tego co piszesz, mi i Dziobakowi, te pseudo groźby i lekkie obrazy, to nie było by już tak miło. Jednak robisz to codziennie i nas to nie bawi. Nie mam czasu na zabawy, mogłeś posłuchać jak ci mówiłem, abyś nie robił tego.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Pierwsza i druga linijka - Wiem, że tam nic nie ma, bo ze względu na to, że włączyłeś nagrywanie, byliśmy zmuszeni przestać rozmowę, bo nam utrudniło to co robiliśmy, a rozmawialiśmy o ważnych rzeczach i nie mięliśmy czasu na twoje widzi mi się.

Trzecia linijka - Robimy, bo już 3 dni temu prosiłem cię byś tak nie robił, a jeśli miałbym SS tego co piszesz, mi i Dziobakowi, te pseudo groźby i lekkie obrazy, to nie było by już tak miło. Jednak robisz to codziennie i nas to nie bawi. Nie mam czasu na zabawy, mogłeś posłuchać jak ci mówiłem, abyś nie robił tego.

Co powiesz o Kackim? Ciekawe, nie?

Mi ts3 jest obojętny, mogę dostać bana. 

Opublikowano

Nie róbcie obory, wasze rangi do czegoś zobowiązują, jak chcecie pogadać prywatnie to róbcie to na zabezpieczonych hasłem kanałach.

Arcymistrz
Opublikowano

Czemu udzielają się tu osoby niepowiązane, w żaden sposób, ze sprawą? 

Regulamin jasno mówi, że zabronione jest nagrywanie bez zgody.

Przekażę ROOTowi. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...