Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V - Brak misji

CoderX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, jak w temacie, nie mogę do nikogo dzwonić w sprawie misji itd... ostatnio robiłem a raczej planowałem napad na jubilera z Lester'em i od tamtej pory zaczęły się problemy, ani na Franklinie ani na Michealu nie mam żadnej misji, nic nie mogę robić, tylko bawić się po mieście, to jakiś bug czy coś?

Opublikowano

U mnie czegoś takiego nie było, może masz czekać na telefon. Zrobiłeś już ten napad? Bo może musisz ukraść ciężarówkę lub jakiś inny sprzęt do napadu np. samochód.

Opublikowano

U mnie czegoś takiego nie było, może masz czekać na telefon. Zrobiłeś już ten napad? Bo może musisz ukraść ciężarówkę lub jakiś inny sprzęt do napadu np. samochód.

Tak wiem, bo już wcześniej grałem, i wiem że powinienem czekać na telefon od Lester'a i ukraść ciężarówkę a potem sprzęt i zabrać Franklina do Lester'a do reszty ekipy i wtedy iść na napad, lecz nic takiego się nie zdarzyło, nie było telefonu, nie mam żadnej misji do zrobienia nawet znaku '?' tak samo do nikogo nie mogę dzwonić bo albo są zajęci albo coś tam :P. Więc nie wiem co mam zrobić, niby 11% na jednej postaci to nie dużo no ale nie chcę robić znów wszystko od nowa :/

Opublikowano

Spróbuj powtórzyć poprzednią misję, wystarczy wybrać z menu gra tytuł misji, nie musisz zaczynać gry od początku.

Opublikowano

Też już tak próbowałem ale ja chyba mam tylko jedną inna (tytułu nie pamiętam :/) ale była o tym że franklin musi wygrać tam jakiś wyścig, i to zrobiłem na nowo lecz ten sam problem :/. Innych nie szukałem bo jak się nie mylę to nie było więcej, nie wiem czemu :c.

Opublikowano

O ile ogarniam musisz chyba robic misje dla tonji, wtedy powinna ruszyc. Znak zaptania przy domu Franklina , obok baru

Tak, próbowałem do niej dzwonić, no.. ale wiecie, miała klienta :D :D tak wiem powinien tam byś ten znaczek obok domu franklina, ale zawsze go ignorowałem, a jak jechałem tam to zniknął mi, nwm może to dlatego że klient jakiś się znalazł.

A nie musisz postawić teraz tych aut do ucieczki?

No właśnie chcę tak zrobić i wiem o tym bo robiłem już to wcześniej na innym koncie, no ale niestety nic nie ma, nawet Lester do mnie nie dzwoni :/

Dodam też iż gram na Xbox360 jeżeli będzie to miało jakieś znaczenie.

Opublikowano

Tak, próbowałem do niej dzwonić, no.. ale wiecie, miała klienta :D :D tak wiem powinien tam byś ten znaczek obok domu franklina, ale zawsze go ignorowałem, a jak jechałem tam to zniknął mi, nwm może to dlatego że klient jakiś się znalazł.

No właśnie chcę tak zrobić i wiem o tym bo robiłem już to wcześniej na innym koncie, no ale niestety nic nie ma, nawet Lester do mnie nie dzwoni :/

Dodam też iż gram na Xbox360 jeżeli będzie to miało jakieś znaczenie.

Ale ty musisz dać tam auto. I zadzwonić do lestera, pod numer " Auto ucieczka" coś w tym stylu.

Opublikowano

Ale ty musisz dać tam auto. I zadzwonić do lestera, pod numer " Auto ucieczka" coś w tym stylu.

Tak ja wiem o tym że trzeba złapać tą furgonetkę, ona jeździ do autostradzie, no ale mówię że nic takiego nie było i nie ma, od razu po wyjściu z kryjówki Lester'a nie miałem ani żadnego telefonu od niego, ani żadnej misji a powinna być ta co musze złapać tą ciężarówkę, lecz jej nigdzie nie było ani takiej misji.

Opublikowano

Chyba nic innego ci nie pozostaje oprócz zaczęcia gry od nowa albo jak masz przeróbkę wgrania save.

Opublikowano

albo jak masz przeróbkę wgrania save.

Jaką przeróbkę save'a? i chyba raczej nie mam :c ale i tak już zacząłem grać od nowa, mam nadzieje że już nie będzie tego problemu :) 

I dzięki za starania się ;)

Można zamknąć temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...