Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World - Trainer

Peffi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ceny wzrosną ale jak już ktos wspomniał, nie ma limitu coinsow w world. Wiec mozna 24/7 miec virtualna maszynke z jakims kontem  albo nawet z jakimis to pomyslmy - Masz 5 milionow praktycznie za darmo, to szkoda ci wydac o 10 tysiecy wiecej na reusa ? :P

Opublikowano

2x@UP 

Czemu życzysz mu żeby stracił nabywców ? tylko dlatego że nie publikuje tego Trainer'a za free ?

Zrobił go z kumplem/sam to ma prawo do sprzedaży... nic w Polsce nie jest za darmo.

Tutaj widzimy czysty przykład typowego Polaczka,który życzy komuś źle, bo czegoś nie dostał za darmo... :)

Typowego polaczka ?

Ehh kolejne bum, którym banda gimbazy obrzuca się wzajemnie.

Jeśli nie przeszkadza Ci, że typek chce 100 eurasów za cheata do darmowej gry to brawo :)

Czy ja mu bronie sprzedawać jego pracy ? Gdzieś tak napisałem ? 

Przypomnij mi o czym jest to forum, o cheatach i ich udostępnianiu czy o sprzedaży cheatów ?

Chyba coś Ci się uroiło w główce i już na ludzi najeżdżasz. 

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

Wcześniej czy później i tak dostaną wszyscy bana co używali trainery.Być może niebawem się ukaże trainer lecz wątpię że takie coś powstanie :)

Opublikowano

Typowego polaczka ?

Ehh kolejne bum, którym banda gimbazy obrzuca się wzajemnie.

Jeśli nie przeszkadza Ci, że typek chce 100 eurasów za cheata do darmowej gry to brawo :)

Czy ja mu bronie sprzedawać jego pracy ? Gdzieś tak napisałem ? 

Przypomnij mi o czym jest to forum, o cheatach i ich udostępnianiu czy o sprzedaży cheatów ?

Chyba coś Ci się uroiło w główce i już na ludzi najeżdżasz. 

A czy ja napisałem że zabroniłeś mu sprzedawać ? ŻYCZYSZ MU ŻEBY STRACIŁ NABYWCÓW... rusz 4 litery i sam zrób dla siebie takiego cheata,skoro Ci przeszkadza ta cena :D

W każdym temacie ktoś czymś handluje - a on przecież nie nakazuje żeby kupić od niego cheata, chcesz grać czysto - graj czysto :)

Banda gimbazy... tutaj widać właśnie, kto jeszcze do Gimnazjum zapierdziela ;p najeżdżasz tym słownictwem tutaj bo ktoś na podwórku do drugiego tak krzyknął ? a pewnie i tak nie znasz znaczenia tego słowa. :D tyle ode mnie, ja spamu nie będe robił - chcesz coś to PW.

@A tak btw.. to kiedy testy beta się kończą i czy dostaniemy coś za udział w nich ? :D

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Pewnie jakis gratis coins dostaniemy, a kiedy to chyba do wakacji albo i nawet pozniej.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

jak tak bardzo chcecie tego trainera to jedźcie do niemiec tam za godzine płacą 5 euro nie powinniście narzekać dla przeciętnego niemca 100 euro to dzień/dwa roboty więc tylko polacy i kraje dalej na wschód pewnie narzekają

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...