Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World - Trainer

Peffi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, widzę, że dużo osób poszukuje trainera do fify world.

Mam dobry i korzystny pomysl dla uzytkownikow i administratorow.

Zostawmy ten jeden temat do dyskusji o trainerze, o planach itd.

Poco robic 167493 tematow jak mozna 1 i w nim pisac nowosci, informacje itd o trainerze do fify world.

Opublikowano

Tez mi się tak wydaje, ale juz ktorys raz spotykam sie z wejsicem do gry i straceniem lacza (przegrana z mojej winy bo niby stracilem lacze a gadam przez tsa caly czas i nie rozlacza tam) wiec na 50% jest.

Opublikowano

Nadal nic nie ma?

Nikt nie zna mniej-wiecej terminu kiedy będzie lub czy juz jest?

Opublikowano

Nie no nie będe dawal 100 euro za jakis trainer do virtualu. Mi to porzebne tylko i wylacznie do wlasnej gry. Kupowanie zawodnikow, sklady itd. zadna sprzedaz na allegro wiec mi sie to nie zwroci.

Opublikowano

Jak ktoś jest zdesperowany i chce zarobić sporo kasy to wie gdzie się zgłosić, od razu mówię że w World nie ma limitu coinsów wieć z autobotem można przez cały dzień trzepać kaske - 10k to jakieś 4zł, poza tym world jest darmowe więc można odpalić tyle wirtualnych maszyn ile komp pociągnie. Cena jak ktoś wspomniał to 100 euro, na razie nie ma konkurencji - kupiło tylko 5 osób, wszyscy z zagranicy.

Kontakt:

GG - 7546129

Skype - SkillsTheory lub pandazorator

https://www.facebook.com/SkillsTheory

Opublikowano

Mozna by zorganizowac jakas skladke, tylko dla nas chetnych i podpisac umowe lub cos.

Opublikowano

SkillsTheory, czyżbyś zaczął sprzedawać trainery Polakom? Bo gdzieś czytałem że nie sprzedajesz.

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

@UP

Mój znajomy na PW z nim pisał - owszem on sprzedaje po 100Eurasów oO.

Nieźle się dorobi a mechanizm trainera podobny do tego w 14. 

No nic może ktoś udostępni za free aby ten SkillsTheory stracił potencjalnych nabywców.

goof2jpg_eqanqpq.jpg

Opublikowano

2x@UP 

Czemu życzysz mu żeby stracił nabywców ? tylko dlatego że nie publikuje tego Trainer'a za free ?

Zrobił go z kumplem/sam to ma prawo do sprzedaży... nic w Polsce nie jest za darmo.

Tutaj widzimy czysty przykład typowego Polaczka,który życzy komuś źle, bo czegoś nie dostał za darmo... :)

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Sam zastanawiam się nad zakupem czegoś takiego, ale pewnie za jakiś czas wyjdzie coś darmowego. Poza tym nie wiem czy zwróciłoby mi się. Inna zastanawiająca mnie sprawa to dlaczego ktoś kto ma taki program sam nie czerpie z niego zysków używając go. Jak ma go teraz tylko on to po co sprzedawać go innym by np. robić sobie konkurencję w handlu monetami?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...