Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AresMT2

pawtok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

serwer nie padł  są naprawiane bugi ,by w końcu gracze byli zadowoleni a wiadomo chcąc coś zrobić dobrze to musieli wyłączyć

swój post opierasz na jakimś info czy wyłącznie na własnych marzeniach ? gdy serwer ma przerwę techniczną to nie ma info ze serwer jest zamknięty, po za tym tak długie przerwy byłyby wyprzedzone jakąś informacją na forum, a nie było nic, pisałem z HA tuż przed ścinką serwa i jakoś o niczym nie wspomniał, moim zdaniem o niczym nie wiedział, nie było to zamierzone wyłączenie serwa przez założycieli, albo coś przeoczyli (np. czegoś nie zapłacili) albo ktoś trzeci robi im psikusa, każdy chyba zauważył stronę logowania almerii ? z tego co wyczytałem ktoś odsprzedał im nie swoje pliki czy coś.... nie wnikam, ale z serwem bym się żegnał, grywalność i tak byla mała a po takich problemach jeszcze spadnie, przerabiałem to już na kilku serwach, wystarczyło kilka dni ataków DDOS i grywalność z 1000 spadała do 100 i już było po serwie :)

ale zapowiadał sie fajnie :)

Opublikowano

Wiem co mówię mam info z 1 ręki ta sytuacja nie jest wynikiem braku opłat czy ucieczki, administracja wyciągnęła wnioski z dotychczasowej sytacji, i postanowiła wyeliminować wszelkie problemy,bugi by gra była przyjemna dla graczy,serwer powróci i to szybko zapewniam

Opublikowano

Mieli jeden jedyny atak na server i po nim bylo off z całą stroną wysypane pliczki. Mogę potwierdzić głową :)

Opublikowano

Mieli jeden jedyny atak na server i po nim bylo off z całą stroną wysypane pliczki. Mogę potwierdzić głową :)

xD Venomek ja czekam na start bo lubie ich baze pro elo zabezpieczenia  :D ciekawe ile teraz bd strone naprawiac <beka? teraz to im z miecha zejdzie z tabelami hahaha

Opublikowano

Poker Face,,,,poczytaj opinię o swoim servie i prezce ją tam szału nie widziałem. W sumie pisałem ci to co miałem napisać i gwarantuje ci że twoje dziecinne przechwalki odbija ci się czkawka, mądry człowiek by to zrozumiał ale taki niedorozwiniety dzieciak jak ty widocznie ma z tym problem,czekam na twoje posuniecia tyko żeby nie było że cię nie ostrzegalem

Opublikowano

Poker Face,,,,poczytaj opinię o swoim servie i prezce ją tam szału nie widziałem. W sumie pisałem ci to co miałem napisać i gwarantuje ci że twoje dziecinne przechwalki odbija ci się czkawka, mądry człowiek by to zrozumiał ale taki niedorozwiniety dzieciak jak ty widocznie ma z tym problem,czekam na twoje posuniecia tyko żeby nie było że cię nie ostrzegalem

no ja czekam na te wasze ataki ktore pisales na pw 40/50 komputerow hahaha beka w chuj :D

http://screenshooter.net/8558271/srlysvw

http://screenshooter.net/8558271/nxhxvcd

Opublikowano

Rusza na nowo ale żeby się nie okazało, że tym razem z braku graczy zostanie zamknięty za 2 tygodnie ....

Czekamy na start :D pod jakim nickiem bd gral?? obawiam sie ,ze graczy bd na tyle duzo i ich maszyna nie wytrzyma ^^ no chyba ,ze kupia cos lepszego niz mieli ostatnio na pierwszej odslonie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...