Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Indeksowanie google

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, niedawno zauważyłem że google trochę nie poprawnie indeksuje mi wypowiedzi na blogu. Przed tytułem mam ilość komentarzy. Google traktuje komentarze traktuje jako tytuł. Jak mogę to obejść aby nie wyświetlało liczby komentarzy tylko tytuł postu? Strona: 

www.maffsound.pl.

Np. jak się wpisze likemore maffsound w google to w tedy jest 1 - maffsound jako tytuł. A tytuł ma być taki: 

ZARABIANIE W INTERNECIE #1

. Używam takie coś jak narzędzia dla wbmasterów od google, tagi w treści uzupełniłem a nadal jest ten błąd. 

Opublikowano

Gdzie masz tag rozpoczynający dokument HTML? Od <title> nie rozpoczyna się dokumentu.

Dzieje się tak ponieważ na każdej podstronie bloga tag <title> wygląda tak samo.

<title>
	MaffSound
</title>

Jak pobierasz tytuł posta to przypisz go od razu do <title>.

PS. Na co ci tyle słów kluczowych? Takim mykiem nie zyskasz większej pozycji.

od takich ogłoszeń jest dział Metin2 - pomoc na serwerze.

Opublikowano

Mam usunąć to title czy mogą być dwa, przykładowo do tytułu postu, i tytułu strony. Tagi to tak jakoś mi się nudziło a nie miałem co wymyśleć, więc sobie napisałem trochę dużo. Jeżeli jest to niezgodne ze standardem, napiszę od nowa np 10 tagów. 

Opublikowano

Przeglądnij sobie kilka stron forum MPC i zobacz jak tutaj wygląda tag <title>, ja zawsze stosuję:

nazwa.pl - slogan

tytul_wpisu - kategoria - nazwa.pl

Opublikowano

Tak dokładnie o to chodzi, miałeś coś zrobić z tagiem html! Bo to woła o pomstę. 

Gdzie masz tag rozpoczynający dokument HTML? Od <title> nie rozpoczyna się dokumentu.

Dzieje się tak ponieważ na każdej podstronie bloga tag <title> wygląda tak samo.

<title>
	MaffSound
</title>

Jak pobierasz tytuł posta to przypisz go od razu do <title>.

PS. Na co ci tyle słów kluczowych? Takim mykiem nie zyskasz większej pozycji.

Jak wpisujesz słowa kluczowe <meta name="keywords" content="słowa kluczowe"> to nie musisz pisać płytka, płytki, płytce, płytkę, płytek, płytką.

Google jest na tyle albo aż tyle inteligentnym robotem że płytka i płytką zinterpretuje tak samo.

Opublikowano

Tak dokładnie o to chodzi, miałeś coś zrobić z tagiem html! Bo to woła o pomstę. 

Jak wpisujesz słowa kluczowe <meta name="keywords" content="słowa kluczowe"> to nie musisz pisać płytka, płytki, płytce, płytkę, płytek, płytką.

Google jest na tyle albo aż tyle inteligentnym robotem że płytka i płytką zinterpretuje tak samo.

Okej, trochę cie bolały te tagi, teraz możesz sprawdxić czy wszystko ok ? ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...