Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z nagrywaniem

GaroK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chcę robić filmy w GModzie, ale kiedy włączm nagrywanie to program dośc wyraźnie wyłapuje dźwieki z całego pokoju, oraz nieustanny szum.

Program jakim nagrywm to MSI Afterburner, ale nie sądze aby to była wina programu, ponieważ on jest tylko do nagrwania gier, więc może to przez słuchawki z mikrofonem.

Co z tym zrobić?

Proszę mi nie podawać linków to innych, ''lepszych'' programów,  a jak już, to do jakichś darmowych bo 14-sto letni gimbus kasy nima :D.

Opublikowano

Darmowy program action jest swietny. Zawsze dzwiek mozesz obrobic w programie audacity itp . Przeczysc mikrofon sprawdz czy dobrze jest podlaczony zrob test .

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Jezeli chcesz taki idealny dzwiek to musisz miec dobry mikrofon i umiec dobrze obrobic audio w jakims programie . No nieraz mikrofony sie brudza itp musisz wydmuchac itp .

"Upadli powstaną"

Opublikowano

Zmniejsz sobie "Zwiększenia wydajności mikrofonu" i "Format domyślny", to powinno zniwelować szumy.

4x3sf4.jpg

imjdr0.jpg

Najlepszym programem do nagrywania jest Action, lecz jest płatny.

Z darmowych polecam Bandicam, MSI Afterburner i Gregion.

Opublikowano

Kto mi zmienił nawę tematu? nie szukam programu do nagrywania, tylko problem z nagrywaniem mam.

A gdybym nagrywał zwyczajnie z głośnikiem?

@up nie mam takich opcji bo mam xp.

Masz tylko inaczej wyglądają. Rozwijasz pasek w prawym dolnym rogu i masz głośniczek. 

Dłuższej grafiki się nie dało?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...