Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mod mi pokićkał w wyposażeniu

UlmoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co zrobić jak mi automatycznie ładuje np. lotnetke i siatke maskującą ? Jakis mod mi zmienił tak ze stale kupuje lornetkę i siatke maskującą. Jak to mienić ?

Opublikowano

Dla mnie to raczej pomocne. Skoro mam wolne miejsce to automatycznie zalozy co mam w garazu. Ale skoro tobie przeszkadza, to usun mody.

Zwłaszcza siatka na mausie albo lornetka na arcie no nic tylko kochac ten mod i wielbić.

Zrób tak ściagnij tego moda osobno i zobacz jakich plików używan następnie je znajdź w folderze z grą i usuń .

Klan W-I-R Rekrutuje !

Wymagamy co najmniej jednej IX ale dobrze by było jakby ktoś miał dyszke :) Mamy własny TS3 i świetną atmosferę . Więcej info na priv .

Opublikowano

Zwłaszcza siatka na mausie albo lornetka na arcie no nic tylko kochac ten mod i wielbić.

Zrób tak ściagnij tego moda osobno i zobacz jakich plików używan następnie je znajdź w folderze z grą i usuń .

I kto tu kozaczy?

Na 10 tierach mam akurat wszedzie komplet.

Na niskich mi gdzie niegdzie brakuje, wiec zaklada mi co mam w magazynie.

Opublikowano

I kto tu kozaczy?

Na 10 tierach mam akurat wszedzie komplet.

Na niskich mi gdzie niegdzie brakuje, wiec zaklada mi co mam w magazynie.

Mieć na HT'ku lornetę... 

Co tu dużo mówić usuń mody i poszukaj innych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...