Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Na jakim typie serwera byście zagrali?

TheMolkaPL

Typ serwera  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki typ?

• Survival + gildie
    • Hardcore (łatwy)
    • Hardcore (trudny)
    • Mini-Games (mini gry)
    • FreeBuild
    • SkyBlock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie brakuje, starego dobrego FreeBulid... teraz tylko fe frakcje i frakcje. mlp-pr.png

Niespodzianka

<

Opublikowano

No ja mam już dosyć tych Sv - frakcje itp, KrystianMO ma rację FreeBuild jest w sam raz

Co zrobisz? nic nie zrobisz!

xu7iWe.png.pagespeed.ic.Hq5547lA_u.jpg

Opublikowano

Ja prowadzę serwer z klanami. Uważam, że to lepsze rozwiązanie niż frakcję. Czym się różnią klany od frakcji? W klanach nie ma "claimów" ;) - co świetnie pasuje do Survivalu z osobną mapą na miasto :D

Opublikowano

Moim zdaniem Mini-Games, bo mało jest jakich w Polsce.

MiniGames pierwotnie powstały by urozmaicać Survival, mam zamiar przywrócić im tę funkcję. Jakie MiniGames lubicie najbardziej (pasujące do Survivalu)?

Opublikowano

Nie macie już innych pomysłów niż ciągle te Hardcore,survival+gildie i tak się na tym nie wybijecie a już w ogóle na mini grach...Chyba że zrobicie coś fajnego co zaskoczy.

Opublikowano

Nie macie już innych pomysłów niż ciągle te Hardcore,survival+gildie i tak się na tym nie wybijecie a już w ogóle na mini grach...Chyba że zrobicie coś fajnego co zaskoczy.

Należy zrobić albo coś nowatorskiego co będzie chwile fajne i się znudzi (jak minigames) lub po prostu zrobić coś porządnie i dodawać kolejne rzeczy dla urozmaicenia ;)

Opublikowano

Ja najbardziej lubię serwery skyblock szczególnie z takimi minigames jak: MobArena,Parkour oraz AntFarm ;)

Ja również bardzo lubię MobArenę (możesz pograć na tej, która jest na moim serwerze), Parkoury przechodzę dla zabicia czasu. Co do AntFarm to chyba wprowadzę coś takiego u siebie na serwerze jako osobną mapę (to nie głupi pomysł ;D ). 

Opublikowano

Ja lubie frakcję ale tylko wtedy gdy mogę ze wszystkimi gadać na skype i sie słyszymy cały czas. Bo z pisaniem to się nie da. A właśnie: Ktoś chętny do zrobienia teamu? ok 10 osob Min: 17 lat

Opublikowano

Ja bym polecał wymyślić coś własnego i unikalnego. Jeśli pomysł był by ciekawy zagwarantuje to pełny serwer graczy.
A chętnie bym zagrał na jakimś serwerze Freebuild który nie upadłby po pierwszym miesiącu z powodu "gimbazji" oraz braku środków na opłacanie serwera.

;-) ;-)

Opublikowano

A by tak Real-Life lub role-Play oraz RPG??

Opublikowano

Ja bym polecał wymyślić coś własnego i unikalnego. Jeśli pomysł był by ciekawy zagwarantuje to pełny serwer graczy.

A chętnie bym zagrał na jakimś serwerze Freebuild który nie upadłby po pierwszym miesiącu z powodu "gimbazji" oraz braku środków na opłacanie serwera.

Żeby dostrzec coś ciekawego i unikalnego trzeba pograć trochę na danym serwerze, a nie wejść i wyjść jak to robi większość graczy.

Opublikowano

A by tak Real-Life lub role-Play oraz RPG??

Tak, myślę, że jest to najciekawszy pomysł . Jestem Administratorem sieci serwerów minecraft należących do GoldRapid.pl . Wraz z paroma osobami mamy projekt serwera Role Play . Jest to bardzo potężny projekt . Na 3 światy . Po więcej informacji zapraszam do pisania pw do mnie tutaj lub na naszej stronie .

Serdecznie pozdrawiam Woolf

Opublikowano

Tak, myślę, że jest to najciekawszy pomysł . Jestem Administratorem sieci serwerów minecraft należących do GoldRapid.pl . Wraz z paroma osobami mamy projekt serwera Role Play . Jest to bardzo potężny projekt . Na 3 światy . Po więcej informacji zapraszam do pisania pw do mnie tutaj lub na naszej stronie .

Serdecznie pozdrawiam Woolf

Sieć GoldRapid.pl ;) Ah... te wspomnienia :) Szkoda tylko, że ktoś przypadkowo rozwalił Wam wszystkie serwery :D I szkoda, że mieliście/macie (ostatnio tam nie bywam) dużo dzieci w administracji :E

Opublikowano

Raczej nie ma już dzieci . Najmłodszy w maju ma 15 lat . Em i chyba nie jestem w temacie ? Jestem w tej sieci od końca stycznia . Ale nie wiem . Popytam co i jak ;)

Opublikowano

Najlepszy typ to freebuild+surv, ale jak jest ładna mapa, niezgriefowana.

Opublikowano

Ja zagrałbym na Survivalu. Tak, zwykłym survivalu.

Brakuje dobrych serwerów tego typu.

Opublikowano

Ja zagrałbym na Survivalu. Tak, zwykłym survivalu.

Brakuje dobrych serwerów tego typu.

Zwykłym znaczy bez niczego? Bez żadnych dodatków? Czy po prostu bez frakcji ;) Mogę Ci podsunąć mój serwer: xxx - może Ci się spodoba :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...