Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pal vs Kin

Saisu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kim bedzie sie przyjemniej grało knightem czy palkiem. Oczywiście bez Bota bo ludzie którzy boca to dla mnie buraki którzy nie potrafią nic sami osiągnąć i musza wlasnie używać do tego celu botow. Z gory dziekuje za wypowiedzi.

Opublikowano

zalezy co lubisz ja osobiscie nei lubie pallkow i juz wolalbym knightem , ale wsumie jak masz zamiar wbic lvl 200 ;d to opyla sie pallem bo jest dobry do pk i expienia solo ma tez niezle profity napewno pallkiem nei bedziesz wastowac kasy tak samo jak z knightem ale on ma troche mniejsze hity ...

naprawde to jest ciezki temat musisz zastanowic sie co bardziej lubisz i zaczac grac 

Opublikowano

Dużo też zależy od tego czy będziesz grał sam... Jeśli sam to oczywiście Palek bo będziesz mógł spokojnie expić z zyskiem tam gdzie knight jeszcze przez długi okres czasu będzie musiał odpuścić. Z tym że knight to maszynka do kasy, nawet expiąc na słabszych stworkach możesz wynieść sporo loota.

Opublikowano

Jak masz takie skille to graj pallkiem. Osobiscie tez gram z duzo gorszymi skillami i sie bardzo fajnie gra ;)

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

Pogralbym druidka moja 104 87 mlv ale nie mam paca i nie wyobrażam sobie grac ed bez paca a nie da sie za SMS kupic w normalnej cenie a nie bede wydawał nie wiadomo ilei

Opublikowano

Pogralbym druidka moja 104 87 mlv ale nie mam paca i nie wyobrażam sobie grac ed bez paca a nie da sie za SMS kupic w normalnej cenie a nie bede wydawał nie wiadomo ilei

Nie jest drogi pacc. Na allegro widzałem scrolle po 25zl na 30dni ;)

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

Jeżeli grasz ręcznie to pograj sobie Palkiem.

Jest ciekawy, przyjemnie się expi, poza tym masz już porobiony skill, także już masz łatwiej.

PS. Tak jak up pacc teraz drogi nie jest.

Opublikowano

Pall ogólnie jest mega :) wlecze się do 80 lvl... Ale jak już wbijesz 80 to poezja ;p

Knight ? z druidem w teamie nawet dobry ale długo bije moby, szybko zarabia kase ale gra nim jest nudna... (Co nie zmienia faktu, że high lvl'e to same knighty np: Maurolkit )

Opublikowano

Jak bez bota to lepiej pallkiem, więcej czarów, stylów gry itp, knightem tylko stoisz i atakujesz, a pallkiem grasz jak chcesz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...