Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zmniejszyc czas patchowania lola?

Horpun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka

to jest muj pierfszy poradnik do lola w ktorym zaprezentuje wam jak zmniejszyc czas patchowania sie gry laqua of legends

1.zamknijcie przeglondarke - ona w 75,7% wypadków zmniejsza czas patchowania gier onlajn o ok 25% (czyt. w hoj długo)

2.jeżeli macie waj faj - odetnijcie reszcie rodziny dostęp do internetu - patch ok 1 GB pobiera sie wtedy w czasie 2 minut (badania firmy "Kapcio" wyraznie wskazuja że tzw "samotni" gracze pobierajom szybciej gry o 12,3% niż gracze "zajenci")

3.nie grajcie w czasie patchowania sie gry w laqua of legends - bendziecie czekali ok 15 minut dluzej niz normalnie = to nie jest worth it wienc "pierdole nie robie"

4.włonczcie menadżera zadań i wyłonczcie WSZYSTKIE inne procesy w tle tak żeby tylko patchowanie było aktywne = patch 1 GB w 3 sekundy

5.kupcie nowy komputer jeżeli macie drewniaki - sraki

6.kupcie RP - firma was doceni i da wam dodatkowy transfer dla vipuf

i to by było na tyle jeżeli rozhohodzi się o muj poradnik 

zaznaczam że nie ponosze odpowiedzialnosci o za to co sie u was stanie bo nie mam zielonej teczy...znaczy pojencia jak wykorzystacie tom wiedze kturom wam tu rozpisalem i w jakih niecnych celach

pozdro i POWODZENIA W SOLOQ PRZYWOŁYWACZU!

ZBIERAM PLUSY :] (DAWAJ PLÓSA ALBO W MORD)

JUŻ MNIE WSZYSCY ZNAJĄ NA KAŻDYM FORÓM WIĘC ALBO MNIE PRZYJMIECIE ALBO ODRZUCICIE - WASZ WYBÓR :/

TO OD WAS ZALERZY CZY NA PRZYSZŁOŚĆ WYKORZYSTAM WIEDZE O TYM GDZIE MIESZKA KARZDY Z WAS :)

BUAHAHAHAHAHAHAHHAHA!!!!

Opublikowano

Ej ty kompuiter mnie śćoł nie widże ikonki lola, ten poradnik jest do dópy 

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...