Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA 14 - Wirtualne Kluby Online - Hack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xxx

Dodaj skan, 2h.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

• Odpowiedzi 76
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

edytuj lnk do pobrania w pierwszym poscie wysłałem smsa i nie otrzymałem kodu, otrzymałem tylko info z potwierdzeniem 

Opublikowano

edytuj lnk do pobrania w pierwszym poscie wysłałem smsa i nie otrzymałem kodu, otrzymałem tylko info z potwierdzeniem 

Link już zaktualizowany.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Siema Mordki :)

Mam takie pytanie dotyczące tego hacku. Otóż dokładnie chodzi o to, że wszystko fajnie mi się dodało ALE podczas meczu dodaje mi wszystkie 'acziwmenty' a po meczu moja gwiazda jest w stanie takim jakim zaktualizowała się po dodaniu tego programiku następnie je tracę i jak zaczynam grać kolejny mecz to TE SAME "acziwmenty" dodają mi się do wirtualnej gwiazdy ponownie i tak w kółko, macie jakiś pomysł jak to rozwiązać? Może ktoś miał podobny problem i go zwalczył? Z góry dzięki za pomoc! :)

Opublikowano

A co jeżeli zrobiłem wszystkie pkt do 5 a nie miałem WG?

Poza tym zrobiłem te pkt, ale jak przeniosłem WG na pulpit, wszedłem w fifie w WG to miałem możliwość stworzenia nowej WG..

CavernousEarlyIcelandichorse-size_restricted.gif

Opublikowano

ja dostałem za to właśnie dziś... ale napisałem do EA, przepraszali mnie i kazali napisać maila, kumpel miał podobnie i odbanowali, no ale cóż, trudno się mówi...

tak, na wszystkie tryby online...

Opublikowano

I co? Dostał ktoś już za to bana?

I jeśli już nawet ktoś dostaje, to na wszystkie tryby online?

Kolega dostał bana, całkowity zakaz gry online w fifę. Bosko.

Narzuca się pytanie. Jak to odinstalować? Skoro re-install i naprawa nie pomaga. Czekam na odpowiedź autora postu lub kogoś kto się w tym orientuje bardziej.

Opublikowano

Kolega dostał bana, całkowity zakaz gry online w fifę. Bosko.

Narzuca się pytanie. Jak to odinstalować? Skoro re-install i naprawa nie pomaga. Czekam na odpowiedź autora postu lub kogoś kto się w tym orientuje bardziej.

Nie da się tego odinstalować, bo to zmienia jedynie co trzeba, aby zrobić zadanie np. Omiń 100 osób dryblingiem 0/100 to masz Omiń 100 osób dryblingiem 0/0

Działa to jedynie w 1 stronę.

TuByłaSygnatura.png

Opublikowano

Nie da się tego odinstalować, bo to zmienia jedynie co trzeba, aby zrobić zadanie np. Omiń 100 osób dryblingiem 0/100 to masz Omiń 100 osób dryblingiem 0/0

Działa to jedynie w 1 stronę.

Rozumiem. Mam jeszcze jedno pytanie. Czemu po tej całej operacji moja WG ma 91 na pozycji ŚPO a jest zdecydowanie wolniejsza od gwiazd, które nie używały tego programu? Strzały, podania, drybling wszystko fajnie ale sprint wysiada. Jakieś sugestie?

Opublikowano

Ja wszystko robie jak jest opisane ale kiedy wklejam plik mojej WG i wchodze w FIFE to pisze ze plik jest uszkodzony.

Poszukuje grafika napisz do mnie na PW!

Opublikowano

za to bana nie da się dostać ludzie :D chyba, że ktoś was zgłosi. :]

Były już przypadki otrzymania za to blokady konta.

636451494245979649038.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam problem, mój początkowy Overall był 81, zrobiłem wszystko jak trzeba jak miałem odpalony ten program to overall był 91, zamknąłem fife i zrobiłem to co trzeba było zrobić, wchodze do gry pisze, że plik jest uszkodzony i overall 88 wchodze w atrybuty i pisze postęp 97%, a np strzelania i tak jest tylko 79. Ktoś wie o co chodzi ?:<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...