Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polsza

Hardy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy Polsza musi być tak zepsuta? System rządów upadł? Mój tata powinien zarabiać prawie 2k w zakładzie, ale głupie składki (no może nie) i despotyzm prezesów psuje chęć do pracy. Rozumiem, odpowiedzialność zbiorowa, ale jeśli, ktoś nie pali, to dlaczego za głupi papieros innego gościa odchodzi premia marna, bo 200 zł, ale zawsze coś. Teraz chcą dawać wolne bez płacenia, bo młodzi ludzie muszą pracować. Hahaha. Dawniej w zakładzie u taty były posiłki w zimę od kateringu, latem jakieś zimne pierdoły, a teraz tylko ubozeje. Przeciętny obywatel nigdy z takiej pracy nie będzie szczęśliwy. 1300 zł + zająłem zasiłek od mojej cukrzycy, odjąć opłaty, zostaje ledwie 400 zł na miesiąc dla 3 osób. Dlatego młodzi ludzie wolą emigrować do UK, Usa czy innych krajów, bo tam panuje normalne prawo. Nie dziwię się, że politycy przejmują się sprawami zagranicznymi, bo wiedzą, że Polska nie ma przyszłości wewnętrznej.

Opublikowano

To nie Polska jest problemem, tylko mentalność cebulaków. Polska ma duże predyspozycje i możliwości w przyszłości, ale trzeba umieć to wykorzystać, problemem jest mentalność. Póki co emigracja to najlepszy wybór - tam przynajmniej typowego robola pracodawca  nie traktuje jak psa, któremy rzuci ochłapy.

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Póki co emigracja to najlepszy wybór - tam przynajmniej typowego robola pracodawca  nie traktuje jak psa, któremy rzuci ochłapy.

No żebyś się nie zdziwił przypadkiem.

Opublikowano

To nie Polska jest problemem, tylko mentalność cebulaków. Polska ma duże predyspozycje i możliwości w przyszłości, ale trzeba umieć to wykorzystać, problemem jest mentalność. Póki co emigracja to najlepszy wybór - tam przynajmniej typowego robola pracodawca  nie traktuje jak psa, któremy rzuci ochłapy.

wolę być cebulakiem niż pierdolonym pedałem unijnym .

Polska to nie jest zły kraj tylko ludzi którzy nim rządzą , Póki komuchy będą przy władzy nic nie osiągniemy .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Głosujcie na Korwina, przynajmniej zrobi porządek z pedalstwem, a tą biedę można przeżyć.

Opublikowano

Głosujcie na Korwina, przynajmniej zrobi porządek z pedalstwem, a tą biedę można przeżyć.

Tutaj się nie zgodzę. Mimo, iż jestem hetero, to jakiś szacunek do mniejszości powinien być.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Tutaj się nie zgodzę. Mimo, iż jestem hetero, to jakiś szacunek do mniejszości powinien być.

Jedni twierdzą, że musi.. A inni, że nie musi. Taka wojna się nie skończy..

Niech tacy robią co chcą, byleby zdala ode mnie, bylebym tego nie widział, meh.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

o jakiej mniejszości mówisz ?   jeśli ktoś jest niski to też jest mniejszościa , jeśli ktoś jest brzydki to też jest mniejszością . To nie znaczy że musimy się dostosowywać do każdego ,

Opublikowano

Do mniejszości? Europa rozwinęła się na katolicyzmie, a dalej brniemy w te zabobony.

Opublikowano

Do mniejszości? Europa rozwinęła się na katolicyzmie, a dalej brniemy w te zabobony.

o co Ci chodzi . Co ma katolicyzm do zabobony ?  jedno 2 się wyklucza

Opublikowano

To dlaczego są parady mniejszości? Dlaczego geje/lesbijki chcą adoptować dzieci? Nie wystarczy im wolne prawo?

Opublikowano

Zabobony? Hahahhaaha xD Prawa mniejszości są uwarunkowane w zasadach demokracji konstytucyjnej, tyle w temacie, zdania nie zmienię. ;)

Ciekawe co zrobisz jak pójdziesz do klubu, a gej puści Ci oko... Zabić zanim zniesie jaja.

Opublikowano

Ciekawe co zrobisz jak pójdziesz do klubu, a gej puści Ci oko... Zabić zanim zniesie jaja.

Po prostu zwyczajnie podejdę i powiem, że nie jestem zainteresowany, proste. Poza tym już się nie wypowiem w tym temacie, każdy ma prawo do własnego zdania i niech tak zostanie. ;-)

zSCFQrN.png

Opublikowano

Po prostu zwyczajnie podejdę i powiem, że nie jestem zainteresowany, proste. Poza tym już się nie wypowiem w tym temacie, każdy ma prawo do własnego zdania i niech tak zostanie. ;-)

Swoją drogą, w biblii jest napisane, że na końcu świata, nie będziesz w stanie rozróżnić kobietę od mężczyzny, mężczyznę od kobiety, a po tym już przyjdzie sąd ostateczny. Wszystko idzie w tym kierunku...

Opublikowano

Ja nie lubię homosiów, ale.uważam że każdy ma prawo nim być. Niech sobie żyją z dala ode mnie. Odnośnie polszy, moja rodzina też ledwo wiąże koniec z końcem z powodu olbrzymich zarobków w tym biednym kraju bogatych ludzi. Jedyną szansą jaką widzę to Nowa Prawica.

Opublikowano

To troche śmieszne że inżynier w Polsce zarabia tyle co gościu na zmywaku w Holandii :)

Niech zalegalizują marihuane to będzie inaczej

więcej zakładów pracy i budżet państwa też się powiększy

póki mamy zjebów w rządzie będziemy żyć jak żyjemy :)

nie rozumiem zjebów którzy głosują na Tuska...

Opublikowano

To troche śmieszne że inżynier w Polsce zarabia tyle co gościu na zmywaku w Holandii :)

Niech zalegalizują marihuane to będzie inaczej

więcej zakładów pracy i budżet państwa też się powiększy

póki mamy zjebów w rządzie będziemy żyć jak żyjemy :)

nie rozumiem zjebów którzy głosują na Tuska...

Fakt, rządowe plantacje marihuany jako tej "jednej legalnej" przyniosły by naprawdę duże zyski przy sprzedaży, np. za gram marii płaci się 35 zł, dziennie pójdzie jakies 300 gramów ( nie wiem dokładnie ile, nie bawie się w marie, może iść nawet w tysiącach, nwm ) co daje wynik 11500 zł dziennie, 356500 miesięcznie. Wystarczy kilkanaście hektarów, dużo nasion i więźniowie do pracy przy plantacji w ramach resocjalizacji ( wcześniej przeszliby odpowiednie szkolenie dot. uprawy marii ). W ramach nagrody po joincie na więźnia dziennie i interes by się kręcił, tylko politycy mają takie interesy gdzieś, mają kasę to po co rozwijać kraj.

21515.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...