Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 monitory !

50DUKEN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam .

Mam 2 monitory podłączone ale gdy np na 1 (głownym) gram w lola lub cs'a a na 2 mam otwartego fb lub jakas str i gdy klikne podczas gry na ten 2 monitor to gra mi sie minimalizuje da sie to uniknac ?

A tez podczas grania mam takie coś 

post-865936-0-12254100-1396900451_thumb.jpg

Opublikowano

dostał wyraźną odpowiedź tak samo jest u milionów użytkowników komputerów , graj w oknie albo w trybie okna na pełnym ekranie

api windows nie pozwala podobnym podobnym grom na używanie pełnego ekranu stąd problemy

czasem można to ustawić w ustawieniach sterowników karty graficznej, ale to już jego problem. ma Google, grafikę wie jaką ma i niech sobie kombinuje szukając tutorialu dla swojej grafiki

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

A nie mógłbym podczepić 2 karty graficznej i do niej ten 2 minitor podczepić czy nie było by problemu z niczym chodzi mi o przegrzanie się kompa itp . 

Ps . W tej 2 karcie graf nie działa mi wiatraczek dostałem od wujka ja mówił że trzymała mu bez wiatraczka zawsze 24H jak miał kompa właczonego jak coś miałem ja podłaczona do kompa nic sie nie działa tylko była w chuj goraca xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...