Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Handicap. Co to wgl jest?

Rak0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie twierdzę, że to głupota.

Naucz się czytać zdania. A co do posranego słowa Handicap mam to w dupi# ;)

Nie zgrywam, po prostu twierdzę, że to jest śmieszne jak twierdzicie, że jakiś brązowy 40 tempa dogoni Walcotta, a sorka... bez kondycji może i tak.

I może łaskawie zachowajcie Kulturę i nie wyzywajcie, bo pokazujecie jaką kulturę osobistą posiadacie.

Ja dyskutuję na temat, a wyjeżdżacie mi z Wulgami i Wyzwiskami ;)

Jak taki cwany, zrób skład jakiś brązowy z obroną 40-60 tempa.

Ja wezmę Ibarbo i Balotelliego na Atak i zobaczymy czy rzeczywiście dasz radę.

Twierdzisz, że to głupota - słusznie. Bo to po prostu skrypt. Chyba nie wziąłeś na serio tekstu o kolesiu co siedzi i to ogarnia. :D Strzał w stopę.

Brązowy 80 tempa przegoni Wallcota 96 tempa. To jest fakt. Brązowi nie mają tylko 40 tempa. Znajomość duża widzę.

Haha. Kulturę idealnie oddałeś poprzez zdanie "Naucz się czytać zdania. A co do posranego słowa Handicap mam to w dupi# ;)" I to jak przez dwie strony tematu wpajasz innym jak to byś ze wszystkimi wygrać swoim cudownym złotym składem, bo nigdy nie przegrasz z brązowymi noobkami. Kwintesencja kultury osobistej.

Czemu miałbym robić taki skład? Moi obrońcy mają kolejno 88, 74, 70, 86 tempa (i tak - można mieć też szybszych brązowych obrońców). jeden ma 4 gwiazdki sztuczek, jeden 75 główki. Mają czasem po 83 siły. Słabo? Obeznanie w temacie, powtarzam kolejny raz.

//edit.

Dobra, może istnieją skrypty czy inne gówna ale nie pociskajcie już, że jakieś brązowe składy będą zaraz rozwalać każdego.

Przecież nie o to toczy się dyskusja. Tylko o to, że coś takiego istnieje - nie oznacza, że brązowym składem zdominuje się wszystkich.

Opublikowano

Handicap istnieje, raz piłkarze grają dobrze raz źle np. przyjęcia, bramkarz, szybkość, itp. Co ja tam mogę o tym wiedzieć, przecież jestem słaby, bo nie potrafie trzymać sprintu albo grac bramkarzem. Bilans od 10 do mistrzostwa 1 ligi: 60-2-9 (coś takiego), grając te mecze, skład za 5K 2x lepszy od składu za 200~300K i zawsze banan na ryju gdy przeciwnik miał if'a w składzie, to mecz wygrany przed 1 gwizdkiem sędziego, ZAWSZE. Widze że Troll to taki "progejmer", esl na Ciebie czeka.

Opublikowano

Zrobiłem  sobie za 40k brązowy MLS i pierwszy mecz 4-0 dla mnie, w połowie gościu wyszedł ze swoimi złociszami  :D ,  większość ma 90+ pace ale bez przesady jego gk nie obronił nawet jednego strzału. Banan  jest masakryczny hehe. Widać w fifa world jest tak samo, chociaż jak trafisz na dobrego gracza to i tak gówno da handicap bo ci będzie właził do bramki np. ;D.

Opublikowano

Twierdzisz, że to głupota - słusznie. Bo to po prostu skrypt. Chyba nie wziąłeś na serio tekstu o kolesiu co siedzi i to ogarnia. :D Strzał w stopę.

Brązowy 80 tempa przegoni Wallcota 96 tempa. To jest fakt. Brązowi nie mają tylko 40 tempa. Znajomość duża widzę.

Haha. Kulturę idealnie oddałeś poprzez zdanie "Naucz się czytać zdania. A co do posranego słowa Handicap mam to w dupi# ;)" I to jak przez dwie strony tematu wpajasz innym jak to byś ze wszystkimi wygrać swoim cudownym złotym składem, bo nigdy nie przegrasz z brązowymi noobkami. Kwintesencja kultury osobistej.

Czemu miałbym robić taki skład? Moi obrońcy mają kolejno 88, 74, 70, 86 tempa (i tak - można mieć też szybszych brązowych obrońców). jeden ma 4 gwiazdki sztuczek, jeden 75 główki. Mają czasem po 83 siły. Słabo? Obeznanie w temacie, powtarzam kolejny raz.

//edit.

Przecież nie o to toczy się dyskusja. Tylko o to, że coś takiego istnieje - nie oznacza, że brązowym składem zdominuje się wszystkich.

Nie przegoni ! Chyba, że Walcott będzie miał 20 kondycji. Wiem, że nie mają tylko 40 tempa ;)

Ty byś się nie wkurzył jak ludzie ciebie wyzywają i używają wulgarnych słów :D ? Przeczytaj jak się do mnie odnosili.

Nom i ci obrońcy pewnie 20 przyjęcia i 15 opanowania piłki ;)

Tak twierdzicie, że brązowym zdominujecie wszystkich.

Zrobiłem  sobie za 40k brązowy MLS i pierwszy mecz 4-0 dla mnie, w połowie gościu wyszedł ze swoimi złociszami  :D ,  większość ma 90+ pace ale bez przesady jego gk nie obronił nawet jednego strzału. Banan  jest masakryczny hehe. Widać w fifa world jest tak samo, chociaż jak trafisz na dobrego gracza to i tak gówno da handicap bo ci będzie właził do bramki np. ;D.

Fart. Albo noob po drugiej stronie.

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Nie przegoni ! Chyba, że Walcott będzie miał 20 kondycji. Wiem, że nie mają tylko 40 tempa ;)

Ty byś się nie wkurzył jak ludzie ciebie wyzywają i używają wulgarnych słów :D ? Przeczytaj jak się do mnie odnosili.

Nom i ci obrońcy pewnie 20 przyjęcia i 15 opanowania piłki ;)

Tak twierdzicie, że brązowym zdominujecie wszystkich.

Choćby 100 osób było, a Ty byłbyś jeden - i tak tylko Ty będziesz według siebie mówił prawdę. Śmieszne.

Tak, przegoni. Mając 100 kondycji. Gram codziennie 10 meczów z kolegą. Ma Wallcota, chociażby.

Gdzie masz te wulgarne słowa? Chyba mam problemy ze wzrokiem. Odnosisz się tak samo jak te osoby. I nie jest to takie obraźliwe. Ty robisz to nawet bardziej nachalnie.

Po kiego grzyba panowanie nad piłką obrońcy? Co, może jeszcze mają biegać przez całe boisko i mieć 90 dryblingu? Siła się liczy przede wszystkim, szybkość nawet, statystyka obrony no i główka. I w ogóle nie wiem co to za statystyka "przyjęcia" - nie istnieje taka. Fail.

Nikt tu nie twierdzi, że się brązowym wszystkich zdominuje. Tylko to, że HANDICAP ISTNIEJE. To nie ma NIC do dominacji. To jest związane z wyrównaniem szans, nie przechyleniem szali zwycięstwa na korzyść osoby ze słabszym składem.

Fart. Albo noob po drugiej stronie.

Oczywiście. Zabawne, serio.

Opublikowano

Głupoty piszecie i tyle... wdłg. mnie to po prostu wasze błędy ja też tak miałem dlaczego ? bo zlekceważyłem go przez skład koleś był dość dobry jeden błąd obrońcy kończył się golem gdzie moje 6 akcji 1v1 niewykorzystaniem sytuacji kopałem w bramkarza wprost nie ma czegoś takiego jak Handicap zrozumcie to wasze chore wymysły koleś miał sytuacje na pustą bramę i nie wykorzystywał zwykle dlaczego? bo zanim jego zawodnicy się odwrócili i oddali strzał to mój bramkarz już w bramce stał. poza tym po co ktoś miał by coś takiego robić jak handicap ? ogarnijcie to po prostu to że lekceważycie go

Opublikowano

Nie twierdzimy, że zdominujemy wszystkich xD Wystarczy troche skilla i brązowy skład, to jasne, że nie każdy mecz brązowymi na złotych wygrasz, ale złoci grają wtedy słabiej i jest o wiele trudniej wygrać taki mecz, uwierz mi. Sam spróbuj, a potem zacznij opowiadać jaki to ty pro jesteś. Nikt Cie nawet nie wyzywa. HANDICAP musi istnieć, żeby w fifie była jakaś rywalizacja... jakby nie było handicapu, to nikt by nie grał brązowym i srebrnym składem. NIKT, bo nie miałby zwyczajnie ŻADNYCH szans. Z handicapem te szanse na wygraną brązowym składem są i to dość duże, jeśli mamy odrobine skilla.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Głupoty piszecie i tyle... wdłg. mnie to po prostu wasze błędy ja też tak miałem dlaczego ? bo zlekceważyłem go przez skład koleś był dość dobry jeden błąd obrońcy kończył się golem gdzie moje 6 akcji 1v1 niewykorzystaniem sytuacji kopałem w bramkarza wprost nie ma czegoś takiego jak Handicap zrozumcie to wasze chore wymysły koleś miał sytuacje na pustą bramę i nie wykorzystywał zwykle dlaczego? bo zanim jego zawodnicy się odwrócili i oddali strzał to mój bramkarz już w bramce stał. poza tym po co ktoś miał by coś takiego robić jak handicap ? ogarnijcie to po prostu to że lekceważycie go

Nawet jeśli jestem osobą z brązowym składem? I czuję różnicę po 500 meczach złotymi? Stałem w obu sytuacjach, nie tylko sytuacji gdy grałem złotym przeciw brązowemu. W obu nie lekceważę przeciwników niezależnie od składu - co prawda nie wczuwam się, ale też nie mam podejścia "a, łatwo wygram". Takie to ja mam teraz jak mam brązowy skład i widzę gościa z jakimś RVP czy innym.

Nie twierdzimy, że zdominujemy wszystkich xD Wystarczy troche skilla i brązowy skład, to jasne, że nie każdy mecz brązowymi na złotych wygrasz, ale złoci grają wtedy słabiej i jest o wiele trudniej wygrać taki mecz, uwierz mi. Sam spróbuj, a potem zacznij opowiadać jaki to ty pro jesteś. Nikt Cie nawet nie wyzywa. HANDICAP musi istnieć, żeby w fifie była jakaś rywalizacja... jakby nie było handicapu, to nikt by nie grał brązowym i srebrnym składem. NIKT, bo nie miałby zwyczajnie ŻADNYCH szans. Z handicapem te szanse na wygraną brązowym składem są i to dość duże, jeśli mamy odrobine skilla.

Taak. Zresztą. Dość dobry złoty skład da się złożyć za np. 30 tysięcy. To po co ktoś by składał brązowy warty np. 60k?

No więc po co by istnieli brązowi piłkarze - i po co mieliby niektórzy ceny w granicach 15k.

Opublikowano

Nie ogarniacie, to jest tylko wymysł w waszej głowie -.-

Mówiąc, że Handicap istnieje tak ?

To po co EA robiło Złote Karty ? ~ aaa tak zapomniałem, Po to aby były wykorzystane do Handicap.

Genialne ! Brawo !

Żadnym brązowym składem nie pokonasz typa w 1/2 lidze ze złotym ;) Chyba, że koleś będzie AFK.

Co do przyjęcia obrońcy... Podasz mu, a piłka mu ucieknie na 10 metrów i przejęcie.

A co do Przyjęcia to jest: opanowanie piłki

Brawo za Widzę o FIFIE ~ @konst

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Wiecie co, dajmy se spokój. Troll myśli, że jest bogiem tej gry i w tej swojej 1 lidze na PC to nikt go nie pokona, założę się, że nawet nie grał z ogarniętym  srebrnym/brązowym składem. Nawet nie rozumiesz co to ten handicap. Jakby go nie było, to brązowe i srebrne karty byłyby zupełnie bezużyteczne i każdy grał by tylko złotymi, a tak nie jest. 

p.s. Nie jestem noobem Troll, siedze w 1 lidze na xboxie i doświadczyłem już czegoś takiego jak handicap, ty nigdy tego nie doświadczysz, bo grasz na PC gdzie macie jedynie trainerów w tej lidze. Pzdr.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Nie ogarniacie, to jest tylko wymysł w waszej głowie -.-

Mówiąc, że Handicap istnieje tak ?

To po co EA robiło Złote Karty ? ~ aaa tak zapomniałem, Po to aby były wykorzystane do Handicap.

Genialne ! Brawo !

Żadnym brązowym składem nie pokonasz typa w 1/2 lidze ze złotym ;) Chyba, że koleś będzie AFK.

Co do przyjęcia obrońcy... Podasz mu, a piłka mu ucieknie na 10 metrów i przejęcie.

A co do Przyjęcia to jest: opanowanie piłki

Brawo za Widzę o FIFIE ~ @konst

Haha. Walka z wiatrakami. Idź szerz swoją naukę, jesteś najmądrzejszy.

Nie po to, by były wykorzystane do handicapu. Są to po prostu dobrzy zawodnicy. I grają tak jak powinni przeciwko złotym składom. Ale EA też musiało dać szanse dla osób ze słabszymi składami - inaczej rynek brązowych kart by po prostu upadł.

Nie grałeś brązowym składem i za przeproszeniem gówno wiesz. Bo piłka na 10 metrów nie ucieka.

I tak, jestem w stanie wygrywać brązowym składem w 1/2 lidze. Za to złotym sobie kiedyś z drugiej do 6 spadłem.

Strzeliłeś sobie w stopę, bo nie ma czegoś jak "opanowanie piłki". Jest panowanie nad piłką. I moim zdaniem to raczej definiuje prowadzenie piłki. Może i nie, nie przeczę. Ale tak czy siak nie jest to czynnikiem warunkującym umiejętności obrońców.

Opublikowano

Wiecie co, dajmy se spokój. Troll myśli, że jest bogiem tej gry i w tej swojej 1 lidze na PC to nikt go nie pokona, założę się, że nawet nie grał z ogarniętym  srebrnym/brązowym składem. Nawet nie rozumiesz co to ten handicap. Jakby go nie było, to brązowe i srebrne karty byłyby zupełnie bezużyteczne i każdy grał by tylko złotymi, a tak nie jest. 

p.s. Nie jestem noobem Troll, siedze w 1 lidze na xboxie i doświadczyłem już czegoś takiego jak handicap, ty nigdy tego nie doświadczysz, bo grasz na PC gdzie macie jedynie trainerów w tej lidze. Pzdr.

Nie uważam tak, ja uważam że nie pokona mnie żaden typ z Brąz składem.

Ze srebrnym tak, ale brąz nie ;)

Co do 1 ligi to nie tak zawsze są trainery ;)

I nie pisz, że jestem Bogiem bo tak nawet nie pisałem więc łaskawie przymknij się i wyjdź.

Haha. Walka z wiatrakami. Idź szerz swoją naukę, jesteś najmądrzejszy.

Nie po to, by były wykorzystane do handicapu. Są to po prostu dobrzy zawodnicy. I grają tak jak powinni przeciwko złotym składom. Ale EA też musiało dać szanse dla osób ze słabszymi składami - inaczej rynek brązowych kart by po prostu upadł.

Nie grałeś brązowym składem i za przeproszeniem gówno wiesz. Bo piłka na 10 metrów nie ucieka.

I tak, jestem w stanie wygrywać brązowym składem w 1/2 lidze. Za to złotym sobie kiedyś z drugiej do 6 spadłem.

Strzeliłeś sobie w stopę, bo nie ma czegoś jak "opanowanie piłki". Jest panowanie nad piłką. I moim zdaniem to raczej definiuje prowadzenie piłki. Może i nie, nie przeczę. Ale tak czy siak nie jest to czynnikiem warunkującym umiejętności obrońców.

Mówisz, ze nie mam umiejętności, a to ty spadłeś z 2 do 6 ligi.

77512f97859e.jpg

Opublikowano

Uważam, że założyciel temu otrzymał już satysfakcjonujące odpowiedzi odnośnie zadanego pytania.

Zamykam temat w celu uniknięcia zbędnej dyskusji i kłótni między użytkownikami.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...