Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KrainaGrzybówTV

Freakzzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żeńdoberek, natknąłem się nad wielką zagadką internetów, a mianowicie o Poradniku Uśmiechu. Prawdopowobnie są to przepowiednie jak będzie wyglądać wojna atomowa. 

Snujcie tutaj wasze przemyślenia, o czym jest ten film.

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

Ja to oglądałem pare razy... tak mi głowe poschizowało, że to jest masakra odrazu się zamuliłem i nie chciałem iść spać bo o tym myślałem i do tego ta idiotka z tymi oczami X_X

Opublikowano

To jest lepsze niz grzybki halucynki teraz nie usne przez cb.  Nie myslalem za takie kanaly na yt sa xD  

"Upadli powstaną"

Opublikowano

...i do tego ta idiotka z tymi oczami X_X

promieniowanie gamma od bomby atomowej zamgliło i uszkodziło jej oczy, przez co nie chce ich pokazywać, dlatego ma je przyczepione na kartce

graphic.png

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

Ogladałem to... Ona gadała coś że "kto do krainy grzybów..." a tu nagle wyskakuje jej ryj z tymi oczami, my z kolegą jednocześnie KUURRWAAA!!! i cisniemy home zeby sie zamknęło :O prawie rzuciłem telefonem ze strachu...

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

tu nie chodzi o to, że filmiki są psychdelicznie straszne, a to zakodowane w nim przesłanie...

graphic.png

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

Macie tutaj link :

Wyjaśnia przesłanie tego filmiku. Prawdopodobnie chodzi tutaj o świat ogarnięty wojną atomową.
Opublikowano

serio.. szukacie przesłania tego? xD...

tak, ten film ma swoje drugie dno zakodowane same w sobie

graphic.png

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

tak, ten film ma swoje drugie dno zakodowane same w sobie

A nie przypadkiem w przekazie podprogowym, można by to pobrać, i poprzeglądać klatki tego filmu ;)

Opublikowano

można i tak, poza tym, kanał KrainaX świetnie pokazuje sens tych budzących lekki lęk filmów

graphic.png

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

On nie ma żadnego sensu, ale to jest tylko moja opinia.

Może @Valze coś powie na ten temat?

Nie mam papieru. Ogólnie to nic tu nie jest potrzebne, bo to jest ukryty tekst. Tam w zaroślach chowa się jungler.

Opublikowano

@CrossplaneR tutaj masz wyjaśnione co nieco i to, jakie przesłanie kryje w sobie ten film

graphic.png

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

W tym filmiku chodzi o test Bomby nuklearnej w 60 lata w USA, Ten cały filmik jest zakodowany polecam się dokładnie przyjrzeć ale ostrzegam moze walnąć w banie :D 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

Teraz tak trochę na serio, cały ten temat tego filmu wydaje mi się niezłym trollem. Jeśli autor jest ten sam, co ten profil na fb.

facebook.com/molibdenowy.marek

wygooglując ten pseudonim wyświetla nam się pozycja do konta postaci na margonem

margonem.pl/index.php?task=profile&id=4743481

I tak widać, że troll ;_;

Opublikowano

Jeden znak moża odebrać na różne sposoby.

Idzie sobie pan w garniturze, w środku miasta.

Po chwili przeczesał sobie włosy ręką.

Możliwe opcje:

1. Zwykły odruch.

2. Poprawa włosów

3. Umówiony sygnał

Zwykły przechodzień pomyśli, że to odruch.

Dziewczyna czekająca na tego pana, pomyśli, że poprawiał wlosy.

A osoba, która miała do czynienia np. Z jakimś zamachem, pomyśli, że to jakiś sygnał.

Do tego, zauważcie na datę dodania filmiku a na jego jakość itp.

Widać, że ktoś mocno przy nim grzebał.

I wydaje mi się, że montował go ktoś kto CHCIAŁ żeby ludzie myśleli o zagrożeniu atomowym.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Film nie jest wygrzebany z prlowskiego archiwum, a poproatu jest to zabieg zamierzony temu filmowi, aby tak wyglądał

graphic.png

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

tak się wszyscy śmiejemy a po paru latach moze się okazać że filmik ostrzegał nas przed czymś co może się stać, z pozoru wygląda na chory psychicznie ale coś w tym jest. 

za wysoka sygnatura

Opublikowano

tak się wszyscy śmiejemy a po paru latach moze się okazać że filmik ostrzegał nas przed czymś co może się stać, z pozoru wygląda na chory psychicznie ale coś w tym jest.

I uważasz, że ten film trafi do władz naszego państwa?

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

właśnie uważam że nikt się tym nie zainteresuje, tylko nieliczni. Filmik dokładnie ostrzega przed atakiem jądrowym lub próbami jakie wystąpiły w latach 60 "USA"   "WSZYSCY BĘDZIEMY SIĘ ŚMIALI DO CZASU"    jestem osobą Która bardzo śledzi media wszystkie wydarzenia, i powiem wam że w ciągu 10 lat Polska stanie się drugim pobojowiskiem jak Ukraina, tylko że u nas będzie gorzej bo będą siły innych państw przysyłane" Z NOWEJ USTAWY"

za wysoka sygnatura

Opublikowano

@up - dokładnie, lecz jest to zakodowane, a większość postrzega to jako trolla

graphic.png

PROFIL STEAM → CLICK

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...