Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rework Nidalee, Warwicka..

Evaneth

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nidalee przecież jest w porządku nie potrzeba żadnych zmian dla niej 

Riot niepotrzebnie kombinuje

Również tak uważam. Mogliby się zabrać za inne postacie. Mniej grane, które bardziej potrzebują takiego reworku. Przykładowo Urgocik.

313561454060320945952.gif
Opublikowano

@2x UP

Zależy. Może trafiasz na solo q jakieś debilki na nid, ale jak wbiłem d5 to miałem 3 takie op nidalki w teamie co carrowały grę. A jak się umie strzelać dobrze dzidą to wygrywasz grę.

kxAyLut.png

Opublikowano

Q Nidalki dostanie na pewno nerfa. Chociażby na CD..

Słyszałem, że W na pumie dostanie 'celowniczek' . Coś jak E Shena. Tam gdzie celujesz, tam skoczysz. 

Oby te zmiany wyszły na dobre :)

Opublikowano

Warwick Slusznie, Nidalka niby jest dobra ale w obecnej mecie powinni ja zmienic tak, zeby robila cos wiecej w Tf.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Niech sie riot weźmie do roboty i niech normalnie dobiera teamy ...
jak mi non stop dobiera w przeciwnym teamie 2 platyny , 1 golda i 2 silvery kontra 1 bronz , 1 silver i 3 unrankedy to pozdro ze ja mam coś takiego wygrać ...
liczba moich gier to około 600 a ich to po 3k ... (mnożę razy 2 bo w lolnexus.com pokazuje tylko wygrane a śrdenio ma sie 50% wygranych ) ...
więc gdzie mój poziom a ich ... a co do tematu to moim zdaniem te postacie nie potrzebują reworków ... 

Opublikowano

Nidalee nie powinna być ruszana. W dobrych rękach jest bardzo silna ale co to za kłopot w early ją zdominować z pomocą junglera lub outfarmic? Jeżeli to się uda to nidalee nie wróci już do gry. Ta postać jest dobrze zbalansowana nie robi dużo w TFach tak ktoś mówił, ale jej rola to obijanie przed walką i zmuszenie przeciwnika do cofania lub inicjacji szybkiej co nie idzie koniecznie ze zgraniem i mądrą inicjacja. Nidalee zawsze była silna i zawsze będzie. Jedynie to W mogło by mieć ten jakiś celownik bo czasem to działa tragicznie ale to nie jest wymagane. Tej postaci nie powinni ruszać.

Opublikowano

Wszystko pięknie fajnie tylko ta Nidalle według mnie nie trzeba nic jej zmieniać WW jak najbardziej :)

c848.jpg

[10]-Postów    [80]-Postów     [640]-Postów
[20]-Postów    [160]-Postów   [1280]-Postów
[40]-Postów    [320]-Postów   [2560]-Postów

Opublikowano

ww owszem, ale nidalki niech nie ruszają ;D Jedynie "W" na pumie powinno być kierowane :3 . Niech zrobią VU Siona i Skarnera, Rework Urgota. Te postacie tego potrzebują  :)

Opublikowano

Dla nidy to tylko vu, wg mnie skiny wygladaja obrzydzajaco, oprocz headhunter.

A co do ww, to skille zmienia mu pod ad moim zdaniem.

image.png 

Opublikowano

Z Twittera kolesia, który zajmuje się reworkiem Warwicka wiem mniej więcej jak wyglądają jego umiejętności.
Pasyw - zwiększa efekty regeneracji,kradzieży zdrowia itp. o niewielki % tak długo jak coś uderzamy, max zdaje się 10 stacków. Stacki zaczynają schodzić gdy jesteśmy poza walką, ale robią to pojedyńczo, więc nie utracimy całości w podróży między kolejnymi campami lecz tylko niewielką ich część
Q - kosztuje mnie many i nakłada dwa efekty przy trafieniu, skaluje się z AP oraz max zdrowiem przeciwnika oraz leczy nas
W - usunięto szybkość ataku - zamiast tego Warwick skacze w wyznaczone miejsce a następnie automatycznie wraca tam skąd skoczył. Jeżeli natrafi na championa zatrzymuje się na nim i zapewne snaruje.
E - Jest teraz aktywem i ma dawać zwiększenie ilości wykradanego zdrowia + szybkość ruchu

W - To teraz AoE strach jak Volibeara, nakłądany też na champy
E - Warwick skacze w wyznaczone miejsce a następnie automatycznie wraca tam skąd skoczył. Jeżeli natrafi na championa zatrzymuje się na nim i zapewne snaruje
R - Jest teraz umiejętności kierowaną - Coś jak ulti malphite'a. Można je od teraz zdo(d)ge' ować więc jest nieco silniejsze. Rzucamy się w wybranym kierunku i zatrzymujemy na pierwszym napotkanym championie po czym robimy to co teraz - snare + nakładanie efektów przy trafieniu. Na kolejnych poziomach ultimate'a będą to : 4/5/6 nałożeń.

Nie napalajcie się jednak na ten rework zbyt szybko. Może pojawić się nawet za pół roku (brak ETA). 
Oto twitter tego ziomka - musicie zagłębić się w jego postach gdyż mówił o tym reworku już jakiś czas temu:

​ https://twitter.com/danielzklein

wikmk9.jpg

Opublikowano

Wątpie żeby nerfili "Q" nidalki. Na tym polega ta postać.

A ja mogę się założyć, że te Q zostanie znerfione.

W bardzo krótkim czasie można zadać strasznie duże obrażenia. Więc albo zwiększą trochę CD, albo zmiejszą obrażenia.

Aktualnie, Nidalee w rękach bardzo dobrego gracza, umiejętnie trafiającego z dzidy, jest maszyną do zabijania. Potrafi wygrać TF'a przed jego rozpoczęciem.

That's all.

Opublikowano

Szczerze?Dobrze ze zmieniaja nidalee, aletylko z tego powodu ze bd mogl ja zwrocic i dostane hajsik.I tak nia nie gralem, wg mnie byla nudna

Opublikowano

Dla nidy to tylko vu, wg mnie skiny wygladaja obrzydzajaco, oprocz headhunter.

A co do ww, to skille zmienia mu pod ad moim zdaniem.

Przecież miała już VU...

Skiny jak i postać świetnie wyglądają.

Opublikowano

Nie lubię Nidalee ale uważam ze nie potrzebnie biorą się teraz za tą postać, powinni się zająć innymi postaciami :P 

49yxrs.png

Opublikowano

No i super zwrócę skina do Nidalee <3 chociaż rework dla niej nie jest potrzebny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...