Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Od pewnego czasu mam bardzo dziwne lagi na Metin2 PL. Mianowicie, gdy expie w byle jakim miejscu następuje taki lag, że wszystko toczy się normalnie, wszystko widzę co inni piszą itp. ale ja jestem zlagowany. Nie mogę pisać, nie zadaje ataku lecz widzę jaki atak zadają mi moby. Wydaje mi się, że mam coś nie tak z wysyłanymi pakietami. Czy może ktoś mi pomóc? Bo jak tak mam grać to wole nie :P To następuje tylko wtedy gdy bije moby, bo np. jak łowie na FB to wszystko cacy ale jak zaczynam expić to zong;p

Pozdrawiam i proszę o pomoc.

vasker

"Nigdy nie walcz z debilem... Najpierw zniży cię do swojego poziomu, a potem wygra doświadczeniem..."

ostrysygna.jpg

Metin2PL:

[s2] Wojownik Body - 68lv. - FUN

[s2] Sura Weapon - 66lv. - ON

[s2] Wojownik Body - 35lv. <drop> - ON

Opublikowano

Nie rozumiem? Jak auto loga?

@edit

Problem rozwiązany^^ Wystarczylo usunąć zawatrość folderu mark i folder temp. Potem tylko torrent i wszystko git^^ A prawdopodobnie powodowalo to, że serwer próbowal wczytać obrazki ale nie mógl;)

Pozdrawiam i dziękuję za pomoc^^

vasker

"Nigdy nie walcz z debilem... Najpierw zniży cię do swojego poziomu, a potem wygra doświadczeniem..."

ostrysygna.jpg

Metin2PL:

[s2] Wojownik Body - 68lv. - FUN

[s2] Sura Weapon - 66lv. - ON

[s2] Wojownik Body - 35lv. <drop> - ON

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...