Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 400 zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie! Chciałbym prosić was o pomoc w wybraniu telefonu, który spełniałby moje oczekiwania.

Nie dysponuję dużymi środkami, na telefon mogę wydać max. 400 zł i tu od razu powiem, że telefon może być używany.

Obecnie mam Huaweia u8600, nie jestem zadowolony z tego telefonu, często zdarzają mu się jakieś nie porządane zacinki i przycięcia, ponadto telefon ten ma wersję androida 2.3, a więc przez to nie pogram sobie w nowsze gry. Podsumowując, szukam telefonu któremu nie zdarzyłyby się jakieś zacinki i przycinki, miałby nowszą wersję androida, oraz płynnie przeglądałby internet. Każdą sensowną propozycję nagrodzę, pozdrawiam.

Opublikowano

@ref

Proszę podawajcie swoje propozycje, każda odpowiedź zostanie nagrodzona lajkiem

Opublikowano

Ja bym dla ciebie proponował windows phone, dlaczego ? Bo po co ci 1GB RAM na androidzie (+ zamuła) skoro 512 RAM na windows phonie chodzi znakomicie, przeglądarka działa płynie, większość gier też (nawet te z "super" grafiką np Asphalt  8). Tak więc Lumia 520 lub 620 w zależności od tego czy chcesz mieć mniejszy lub większy ekran. 

Opublikowano

@Ref.

Jednak chce androidka i nastawiłem się na xperię U, czy ten model ma jakichś konkurentów w podobnej klasie cenowej?

Opublikowano

@ref

Myślałem nad htc desire s

Kup, ja go mam i nie narzekam jakoś. Nie muli, nie wyłącza się, nie skrzypi. Jedyny minus to stary Android, ale można nowy wgrać:rolleyes:

Opublikowano

Xperia U jest lepsza od Desire S. Jedynym problemem jaki doświadczysz w Xperii U to brak slotu na karte pamięci, ale jego bliźniaczka Xperia Sola już posiada możliwość włożenia karty microsd.

Opublikowano

Możesz też kupić Motorolę Moto G, nowy za 600 zł, dobra wydajność, niska cena.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...