Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przesyłka

ProjectX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jak zamówie coś za co zapłaciłem przy zamawianiu i nie odbiore tej przesyłki bo np. w domu mnie nie bedzie to drugi raz kurier przyjdzie?

6f17e95a91894bb7ae164ebb34ffed25.jpg

Opublikowano

Jeśli Cię nie będzie, to zostawi paczkę u sąsiada, jeśli nie ma takiej możliwości - zostawi awizo i wróci następnego dnia. Jeśli jutro znowu Cię nie będzie, paczka jedzie do centrali (czyli na sortownię najbliższą Twojemu miastu) i musisz ją odebrać we własnym zakresie bodajże do 14 dni (ale nie pamietam czy taki jest czas).

Admin Cienia
Opublikowano

Zostawić paczke sąsiadowi? Podziękuję. Ja zawsze otrzymuje awizo i śmigam na poczte.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Najczęściej dostajesz do skrzynki karteczkę i idziesz z nią na pocztę - tam jest twoja przesyłka ;d

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

Jeśli Cię nie będzie, to zostawi paczkę u sąsiada, jeśli nie ma takiej możliwości - zostawi awizo i wróci następnego dnia. Jeśli jutro znowu Cię nie będzie, paczka jedzie do centrali (czyli na sortownię najbliższą Twojemu miastu) i musisz ją odebrać we własnym zakresie bodajże do 14 dni (ale nie pamietam czy taki jest czas).

Dostajesz awizo i kurier ponownie przychodzi? nie ta bajka. jak ma awizo w skrzynce, to musi się zgłosić na pocztę, kurier nie przyjdzie jeszcze raz

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...