Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Film na popełnienie samobójstwa

Musioł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cykam się, przewijałem ten film, nic ciekawego...

Opublikowano

Boże, ss z wideo mnie przeraża, może mi ktoś streścić o czym jest ten film? Bo ja strasznie wrażliwa jestem na takie rzeczy i wolę wiedzieć, co mnie czeka. :x

OJEJKU NIE POSRAJ SIE PLEBSIARO

Opublikowano

Czytałem o tym kiedyś... To jest gówno, obejrzyjcie sobie Baaloongoon :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Obejrzałem całe.. 2x.. Wysłałem znajomi, którzy też obejrzeli.. Nikomu nie chciało się nawet znaleźć adresu siedziby yt, a co dopiero wysyłanie tam oczu.. ; d poza tym.. Jak wysłali oczy skoro popełnili samobójstwo? xD....... 

Opublikowano

Obejrzałem całe.. 2x.. Wysłałem znajomi, którzy też obejrzeli.. Nikomu nie chciało się nawet znaleźć adresu siedziby yt, a co dopiero wysyłanie tam oczu.. ; d poza tym.. Jak wysłali oczy skoro popełnili samobójstwo? xD....... 

No i jak je wysłali skoro byli ślepi xD

Opublikowano

Poza tym jak wydłubiesz sobie oczy to zanim doszedłbyś na pocztę i poprosił znaczek za 1,30zł już byś się wykrwawił.. albo złamał kark na schodach ( ciężko się schodzi gdy nic się nie widzi.. )

Opublikowano

No i jak je wysłali skoro byli ślepi xD

Może wyjebali sobie oczy na poczcie.

Opublikowano

Ale te "rzeczy" dzieją się podczas oglądania filmu.

Nie widzę wpisu, że "te rzeczy" dzieją się podczas filmu, napisane jest, że się zabijają i wysyłają oczy po obejrzeniu filmu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...