Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Weapon Hack

Warrockerek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

WR-Source, WR-Plus, linków nie dam bo będzie ze promuje strony.

@down

nie prawda

24026.png18590.png
638.jpg640.jpg

Nauka C++: |||||||||||||||||||||||||||||||||||||||| 50% ;]
Opublikowano
daj ktos link do weapon hacka i aby bronie zabijaly z weapon hack ook ?

ze wspolczesnych weapon hack tylko obrazenia zadaje winchester, scorpiony i granat k400 ;] masz tu na forum gdzies w hackach

Pozdrowionka ;D

Jeżeli pomogłem, daj tyle, na ile u Ciebie zasłużyłem.

Opublikowano

wlacha nie prawda bo mam hacka z damage weapon i se latam m60 a wszyscy mysla ze retail

mam hacka co masz premium i oni widza go i wybierasz np 99999 dni premium gold ;d

Warrock Jest Bogiem Head Shot Nałogiem Granat Podstawą a Famas Zabawą

Kaka Albo Ktos Mnie Zbanował Za Nic Żal PoZdRo Sz0p3nFr3d

Opublikowano
wlacha nie prawda bo mam hacka z damage weapon i se latam m60 a wszyscy mysla ze retail

mam hacka co masz premium i oni widza go i wybierasz np 99999 dni premium gold ;d

Tak tak a ja jestem twórcą Warrocka.Jedna wielka ściema

Ludzie których cenię:

___Tupac Shakur-----2 Pac

___Cordozar Calvin Broadus, Jr.------Snoop Dog

___Andre Young--------Dr. Dre

___Marshall Bruce Mathers III------Eminem

Chcesz się znaleźć na tej liście??

Nie zasyfiaj Polskiego serwera hackami NOOOOOOBIE !!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Beskitu ja tez nie wierze że taki hack jest nawet w wr-source i wr plus opcja premium niejest tak rozbudowana że wszyscy to widzą

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

wejdz na youtube i wpisz wr plus albo hacki warrock lub wr source vip i poogladaj filmik w wiekszosci bornie zadaja dmg od shotguna

Opublikowano

Na jakiejś liście widziałem kiedyś adres pamięci o nazwie "damage". Być może to właśnie zadawało obrażenia od shotguna. Można też spróbować to znaleźć jakimś edytorem pamięci, w sposób podobny jak Fast as Famas (strzelasz jedną bronią, szukasz zmienionej wartości, strzelasz drugą z innymi obrażeniami i szukasz zmienionej wart. itd ). Wydaje mi się, że te adresy powinny być gdzieś blisko siebie.

Opublikowano

ja mam takiego hacka ale nie dam ^^

Warrock Jest Bogiem Head Shot Nałogiem Granat Podstawą a Famas Zabawą

Kaka Albo Ktos Mnie Zbanował Za Nic Żal PoZdRo Sz0p3nFr3d

Opublikowano

To po co takie gadanie, trzymaj dla siebie jak jesteś taki samoubny

Hemp Gru Rządzi

/Jeżeli podoba ci się hack z mojego upload'u, daj 5*, jeżeli jednak jest słaby, po prostu oceń mnie tak, jak uważasz za słusznie/

userbar1aa8vy.png

Zobacz! OMFG! Massakra!

Gość KrZySiEqq xDD
Opublikowano

myslicie ze ktoś wam da tego hacka to sie głęboko mylicie bo ci co maja to maja kolegów programistów i niechcą dawać bo żydzą albo chcą coś za to więc nawet nieproście i prosze o zamkniecie tematu

Opublikowano

Znalazłem stary adres dla "damage" i "FAF". Odjąłem je od siebie, a różnice dodałem do nowego adresu dla FAF. W efekcie dostałem taki adres: 508873. Być może to aktualny "damage". Jak ktoś ma ochotę się z tym pobawić, to dodam tylko, że bajty dla wyłączonego są bardzo podobne jak dla FAF.

Opublikowano

madafaka i poco sie chwalisz jak masz to niegadaj a jak chcesz gadac to daj go na forum

JEDEN STRZAL JEDNA ŚMIERC

ALBO PARE STRZALOW

Opublikowano
wejdz na youtube i wpisz wr plus albo hacki warrock lub wr source vip i poogladaj filmik w wiekszosci bornie zadaja dmg od shotguna

To nie obrażenia od winchestera tylko tekstura która pojawia sie przy zabiciu kogos wiem bo z kumplem robiłem testy

Type86 czy XM8 zadaja normalne obrażenia.

".....Niczym feniks z popiołu odrodził się..."

• Dodaj nową pozycję...