Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmiana nazwy gry na Rise of Meteor

Kesher

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale po co ta zmiana?

Nie potrzebnie została ona zmieniona,oryginalna nazwa to Rise Of Metin i tak powinno zostać.

Nie rozumiesz, że oryginalna nazwa zostać nie może, bo to łamanie praw autorskich, do których te, mówiąc wprost, złodzieje nie mają i nie powinni mieć dostępu i stąd ta zmiana nazwy?

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Nazwę zmienili, a w opisie nadal "następca metina"

Czytaj dokładnie:

Rise of Meteor to nowe MMORPG zapowiadane z wielkim hukiem jako następca kultowego "Metin2"

"Z wielkim hukiem" co? No w sumie racja, gra przyleciała tu tak nagle, rozjebała się z hukiem w drobny mak i zaraz po pierwszym zagraniu nikt nie miał wątpliwości.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

W sumię było to do przewidzenia. Rise zyskał złą sławę przed "Metin", koniec końców wcale go nie przypomina.

Opublikowano

W sumię było to do przewidzenia. Rise zyskał złą sławę przed "Metin", koniec końców wcale go nie przypomina.

Nie tylko przez nazwę. Nie wiem jak Wam ale mi się grało koszmarnie w to (chodzenie od jednego q do drugiego)

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...