Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odnośnie zbierania paczek...

XQx7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciał bym zapytać co potrzebne będzie mi do zbierania i zarabiania na tym jak najwięcej ? Mam zamiar na wakacje zakupić podwajacz . Co muszę mieć w pecie prucz mech zbierania bonusbox i jak zrobić profil a także w jakich godzinach zbierać. Z góry wielkie Thx :)

Opublikowano

Napewno kilka radarów na 3 lvl'u. Wyleć sobie na mape 4-1 / 4-2 / 4-3 i tam ustaw peta żeby zbierał skrzynie.

Możesz zarobić sporo uri, energii itp. przez godzinę.

Opublikowano

jakoś jeszcze nie uzyskałem zadowalającej mnie odpowiedzi czekam dalej :)

Co do godziny, to nie ma wielkiej różnicy. W pecie najlepiej mieć mechanizm zbierania, oraz handlowy. 

a po jakiego mi handlowy do zbierania bonus boxów ?? :P

Opublikowano

To czego twoim zdaniem potrzeba do zbierania boxów przez PETA oprócz zbieracza i kilku radarów? Ustawiasz klikacza żeby latał po mapach PvP a w tym czasie pet lata i zbiera skrzynki. Co w tym trudnego?

Albo może chcesz żebym te boxy za ciebie pozbierał?

Opublikowano

To czego twoim zdaniem potrzeba do zbierania boxów przez PETA oprócz zbieracza i kilku radarów? Ustawiasz klikacza żeby latał po mapach PvP a w tym czasie pet lata i zbiera skrzynki. Co w tym trudnego?

Albo może chcesz żebym te boxy za ciebie pozbierał?

japierdole chodzi mi tylko o to ile tych radarowych i jak przydzielić punkty w profilu chyba jasno napisałem po co odrazu tak wyjeżdżać :/

Opublikowano

Starczą ci 3 lub więcej na 3 lvl'u.

A o przydzielaniu PP nic nie mówiłeś w żadnym poście, bo nie wiem czy chcesz mieć PP na bonusy czy na co..

Najlepiej przydzielić PP tak, aby dojść do grubych laserów (dłuższym sposobem).

Są 2 sposoby aby zdobyć grube lasery. 

Krótszy: (18PP + łącznie z grubymi laserami = 21PP)

c8ba8095bda37cbd5750f0501e21f7b751bbf81e

W dłuższym dodajesz 3 PP do bańki żeby mieć 5/5. (technologia osłony) czyli 21 PP + łącznie z grubymi = 24 PP

Opublikowano

No a o czym jest temat ? Pp na boxy oczywiście głównie chodzi mi o to ile muszę mieć protokołów wydobywczych żeby dawało mi to coś bo napewno nie wszystkie co do godzin chodzi mi o to czy zbierać w dzień kiedy jest dużo osób czy w nocy kiedy jest mniej i ile dziennie godzin ze względu na to że jest dalej to ograniczenie czasowe . Pytam osób które zbierały skszynki i wiedzą coś na ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...