Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2 Pl I Czytanie Ku ;]

MaRiUsZ4No

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka wszystkim. Wiec tak zaczne od tego ze na 71lvlu mam silne na m5... Nie dla tego ze nie czytam ku bo za mi kasy ale wrecz przeciwnie. Na swojej postaci przeczytałem 38 silnych i weszly mi tylko 2 silne z tego 1 z rada pustelnika :P. Wiec moje pytanie brzmi czy to jest celowe czy wy mieliscie podobne problemy ze zrobieniem skila(silnego) lub innego skila czt po prosty jakis niefart. Prosze o wasze wypowiedznie ile ku przeczytaliscie zeby weszlo wam na G

Opublikowano

często i gęsto tak jest ja na ninji też nie mogłem wbić pamiętam że się długo męczyłem na kolejne m .. tak już jest po prostu trzeba mieć dużo szczęścia żeby w miarę sprawnie wbić dobre m

Opublikowano

Ja na prywatnych serverach gdzie nie ma rady pustelnika (wiem ,że to głupie xD) czytam to co pisze np. na ku ,zwoju egzorcyzmu itd.

Spróbuj raz przeczytać to co napisane (np.Ksiega Umiejestności Silne Ciało i przeczytaj to co pod nim jest napsiane ) Spróbuj może bedzie częściej wchodziło :)

pedo-dog.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...