Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy taki regulamin wystarczy ?

KeloOne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc.

Mam w regulaminie punkt. BO na forum prawnym mi pisali, żeby takie coś zrobic.

1. Administrator nie odpowiada za szkody ( lub zakłócenia) w działaniu forum.
2. Administrator nie odpowiada za szkody, wyrządzane przez działania Użytkowników.
3. Administrator nie odpowiada za szkody, kóre powstały w wyniku sprzecznym z Polskim Prawem, poprzez działania Użytkowników.
4. Administrator ma prawo do zastosowania przerwy w funkcjonowaniu Forum na czas nie określony.
5. Administrator ma prawo do wprowadzania nowości i modyfikacji na forum nazwa.pl
6. Administrator ma prawo do prowadzenia działalnosci marketingowej na forum nazwa.pl

Czy wystarczy takie coś w regulaminie, aby Administrator nie odpowiadał za treści ?

Jeśli ktoś może to proszę to Lordowi Makinowi ( czy jakos tak) podesłac, bo on ostatnio mi pomógł, to pewnie się zna :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie wiem po co ten 4 punkt. Przecież jeśli jesteś właścicielem forum to możesz nawet je zlikwidować z dnia na dzień i regulaminu do tego żadnego nie trzeba.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Popraw nie określony na nieokreślony, bo siara. Dodaj jeszcze, ze administrator forum zastrzega sobie prawo do wprowadzenia zmian w regulaminie, oraz ze rejestrujac sie na forum akceptujesz go.

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Jak dla mnie może być.

"Bycie człowiekiem przeważnie jest do kitu. Życie da się jakość znieść jedynie dzięki grom komputerowym." - Ernest Cline z książki "Player One".
"Czytelnik żyje tysiącem żyć zanim umrze. Ten zaś, kto nie czyta – tylko jednym." -  George R.R. Martin.
"Po wielkim niegdyś kraju, w którym się urodziłem, pozostała tylko nazwa. Nie miało znaczenia, kto był u władzy. Ci ludzie zamieniali się tylko krzesłami na pokładzie „Titanica” i wszyscy o tym wiedzieli."  - Ernest Cline "Player One".

Opublikowano

Administrator zastrzega sobie prawo zablokowanie użytkownika na czas nie określony lub określony bez podania przyczyny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...