Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

czy jest to możliwe ?

sammy69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MSI nie naprawia rzeczy tego typu, odsyłają nowe. ;P

Specjalnie dali w obrazku opis, żebyś nie mógł do translatora wbić, ale możesz pierwszym lepszym programem na andka zamienić to w tekst i wrzucić do translatora, ew. pismem ręcznym.

Te Xeony to pewnie używki poleasingowe, szrot na padnięciu + na Ebau takie ceny i niższe to normalka.

Jak chcesz, to jeszcze obczaj sklep ddr2.pl kiedyś o nim myślałem nawet bo tanio mają, ponoć sprowadzają części z Niemiec, ale ile w tym prawdy, to nie wiem.

436951440626370320491.png

Opublikowano

Dobra już mi czacha dymi od oglądania tych ofert. Ktoś tam wcześniej napisał żebym na razie sprawdził grafikę i dopiero resztę zamawiał i chyba ma racje. Standardowo przeposzczę ja przez 3dmarki, pogram w jakieś wymagające tytuły ale nie wiem czym ją obciążyć na tyle żeby zobaczyć czy to jest na 100% to za co się podaje ze jest. jakieś pomysły ?

Opublikowano

tak sie stanie :] oba programy ja do testowania GPU, ale tylko GPU czy proc musi być wymierny? Mam juz dość starego fx-a i nie wiem czy test da wiarygodny wynik.

Opublikowano

No i mamy wynik po tygodniu od kupna dostałem maila :

We have suspended this seller’s account because we detected unsafe trading activities. All of your pending orders with this seller have been frozen for your security.

We have asked this supplier to provide supporting evidence, such as shipping documents and qualification certificates, within 3 working days. Normally, it takes 15 calendar days to close the case.If the supplier is unable to provide the evidence or if the evidence is insufficient, we will close the order and process the refund for you.

We apologize for this inconvenience. At AliExpress we are committed to ensuring you enjoy a safe shopping experience. We will continue striving to improve.Your understanding and cooperation are highly appreciated.

Dzisiaj, czyli 2 tygodnie od kupna dostałem maila:

Your Order No:xxxxxxxxxxxxxxx  has been closed because the supplier did not provide necessary evidence. The payment will be refunded to you within 7-10 working days.

AliExpress strives to continuously improve our trading environment. Thank you for your understanding and continued support.

Czyli okazje jak ta nie istnieją.

Opublikowano

Velociraptus tu wiadomo że to jest podróbka, ale karta która ja zamówiłem miała być oryginalna

SAPPHIRE R9 290X

były podane wszystkie dane zgodne z producentem. jedyne co było podejrzane to cena bo z jakieś 6x taniej jak w Polsce, ale że to Chiny to wiedziałem że coś będzie nie hallo. Chciałem przetestować co to warte, ale okazało się że to był całkowity naciągacz który nic nie sprzedawał. Dalej mam ochote coś zamówić z tej strony i zobaczyć co to warte poczekam na zwrot kasy i dalej się  bawię :D Jak macie coś ciekawego to piszcie.

Opublikowano

Pewnie tak, ale co jak nie ? Co jak by się okazało że kupiłem 6x tanie oryginalną kartę ? Ja się nie poddaje możne coś uda mi się wyrwać taniej

Opublikowano

Wiesz, istnieje takie przysłowie "nadzieja matką głupich" :D

No ale jak chcesz, Twoja kasa. Jakby to było takie tanie i dobre to by to sklepy kupowały na potęgę, bo nawet nie mając gwarancji opłacałoby im się dawać swoją, skoro mają produkt 6 razy taniej niż mogą sprzedać. Pomyśl trochę od tej strony :)

Gdyby to były oryginały to sam bym całego tira za takie pieniądze tego kupił.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...