Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

E-25, t14 i ram2 czy super pershing?

izari

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stanąłem przed trudnym wyborem moi bracia. Mam do wyboru e-25, ram2 i t14 lub T26E4 super perszinga. Do zarobków rzecz jasna, na 2 plan schodzi szkolenie załogi. A więc bracia, co byście wybrali? Zarobki będą dla mnie najważniejsze, więc skłaniałbym si ku super persowi. Co Wy na to?

Opublikowano

Z tej 4 najlepszy będzie SP, lecz E-25 zarabia bardzo podobnie. Do tego jest znacznie przyjemniejszy. 

Opublikowano

SuperShita odradzam - kiedyś miał pancerz jako zalete, teraz nie ma żadnej zalety, żadnego plusa.
Jeżeli ogarniasz grę, to weż E 25, a jeżeli średnio ci idzie granie, to polecam SU-122-44.
SuperPersha odradzam z całego serca.

Opublikowano

Hmmm, widzę, że wolelibyście 1 prem tank 8 tiera zamiast zamiast 3 tanków premium, więc to chyba coś znaczy :D Więc biorę super persa. Dzięki.

Opublikowano

E-25 Raczej nie, po prostu jest zbyt "randomowy'' w sensie albo uda Ci się przykampic albo zbierzesz kanonadę (a jak w Ciebie KV-2 z HE strzeli (tego za 900 dmg) to nie będzie z Ciebie co zbierac) osobiście polecam Nerfed Pershinga, któwy na mapach miastowych skątowany zza budynku naprawdę dinga i łapie za 0 masę pocisków (niemal wszystkie) Zarabia najwięcej (z wymienionych czołgów) + nie pograsz przeciw dziesiątkom. Ogolnie na mapach miastowych pokazujesz zza rogu skątowany kadłub, dingasz, wyjeżdżasz i sprzedajesz peskę (wyceluj solidnie, chyba że strzelasz z golda, co się mija z celem)

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...