Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zasponsoruje serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

szukam poważnej i rzetelnej osoby do podjęcia współpracy nad serwerem Metin 2.

Co prawda sam na grze się nie znam, ale jestem w stanie zasponsorować serwer dedykowany pod Metina.

Proszę o składanie poważnych ofert, nie przyjmuje serwerów typu "ściągnij -> zainstaluj". 

Szukam osoby, która:

- ma spore pojęcie o prywatnych serwerach

- posiadała już swój serwer

- zna strukturę Metin'a

- wie co się z czym je - czyli, instalacja serwera Metin wraz z postawieniem strony itp

Ja zajmuje się:

- opłatami za serwer dedykowany

- optymalizacją ewentualnych skryptów (serwerowych, php itp)

- ochroną przed atakami

- administracją serwera dedykowanego

Kontakt:

- gg: 1058470

- e-mail: [email protected]

Czekam na oferty, proszę podawać w nich jak najwięcej informacji dotyczących serwera Metina, oraz parametry serwera dedykowanego, który potrzebujecie.

Pozdrawiam,

Kamil.

Opublikowano

No więc tak mam dla ciebie dobrą oferte ja i mój kolega tworzymy serwer metin2.. on już stoi na VPS :] ale potrzebujemy  sponsora takiego jak ty który mógłby nas dofinansować..

Mój  przyjaciel jest technikiem zna się na rzeczy    typ serwera to Hard/medium :]..Co ci moge zaoferować ? miłą  współprace,range na serwerze,% z is nobo wiadomo kase trzeba ci oddać.Uczciwość  ,oraz jesteśmy ogarnięci decyzja należy do ciebie mam nadzieje ,że się skusisz w razie czego pisz gg 47794445.

Pozdrawiam :] 

Czy miałem już kiedyś serwer tak

Czy znamy się na rzeczy tak :)

Pamiętaj nie trać wiary w swoje ideały --Drastil

Pasjonat
Opublikowano

No więc tak mam dla ciebie dobrą oferte ja i mój kolega tworzymy serwer metin2.. on już stoi na VPS :] ale potrzebujemy  sponsora takiego jak ty który mógłby nas dofinansować..

Mój  przyjaciel jest technikiem zna się na rzeczy    typ serwera to Hard/medium :]..Co ci moge zaoferować ? miłą  współprace,range na serwerze,% z is nobo wiadomo kase trzeba ci oddać.Uczciwość  ,oraz jesteśmy ogarnięci decyzja należy do ciebie mam nadzieje ,że się skusisz w razie czego pisz gg 47794445.

polecam

Opublikowano

Nie wysyłam żadnych pieniędzy, ponieważ nie na tym sponsoring polega.

Ja kupuje maszynę i daje ją w wasze ręce (maszyna stoi u mnie, nie u was).

Pisz gg 48033046 zapytam się kolegi czy potrzebuje sponsora, ale napisz jak coś to się odezwie i tak mieliśmy już swój serwer.

Ja mam się odzywać? Przepraszam, ale to jest w waszym interesie się ze mną skontaktować jeżeli traktujecie to poważnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...