Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zacząć zabawę z Wot?

Bomick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nigdy nie grałem w tę grę, ale dostałem dziś starter (1000 golda + 7 dni premium) z alienwear areny i chciałbym spróbować.

Proszę o jakieś rady na początek.

1. Jakie drzewko technologiczne najpierw rozwijac, myśląc o przyszłości?

2. Jakimi czołgami grać (ciężkimi/lekkimi/średnimi) ?

3. Niszczyciele? Działa? czy Czołgi na początek?

4. Na czym polega w ogóle rozwój konta w tej grze? Czy po prostu muszę zdobyć jakieś czołgi z "X" najlepszego tieru i wtedy mogę pograć na "poważnie"?

5. Jak szybko expić i zbierać kase?

6. Czy istnieją jakieś bezpieczne cheaty do tej gry?

Proszę o rady :)

2ex0sgm.jpg
Opublikowano

1.Najlepiej by było zacząć od rosyjskich bo są najłatwiejsze od wszystkich jak dla mnie zaczynając od MS-1>IS-7

2.Na początek weź te ciężkie jak mówiłem tzn. KV-1>KV-1S itd.

3.Czołgi, niszczyciele i SGP są za trudne na początek.

4.Rozwój konta polega na zdobywaniu liczby bitew i nabijania statystyk zwanych Effi i win7/8, wcale nie trzeba zdobywać tej upragnionej dziesiątki.

5.Jak szybko expić i zbierać kase... najlepiej kupić pakiet za 150 zł :D... tak na poważnie nie da się nic na szybko, trzeba się uczyć gry.

6.Nie ma cheatów do tej gry.

Apropo tematu to zły dział :D

Opublikowano

1. Jakie drzewko technologiczne najpierw rozwijac, myśląc o przyszłości? Hmm, skoro myśląc o przyszłości, to raczej nie IS-7, bo nie bierze się go w 1000 na CW. Może BC 25t? 
2. Jakimi czołgami grać (ciężkimi/lekkimi/średnimi)? Wszystko po trochu. Najlepiej rób 3 linie na raz - TD, HT i MT.
3. Niszczyciele? Działa? czy Czołgi na początek? Zwykłe czołgi i/lub TD'ki
4. Na czym polega w ogóle rozwój konta w tej grze? Czy po prostu muszę zdobyć jakieś czołgi z "X" najlepszego tieru i wtedy mogę pograć na "poważnie"? Grać na poważnie możesz od 5-8 tieru. Seniorki/42/7 itp.
5. Jak szybko expić i zbierać kase? Grać dobrze.
6. Czy istnieją jakieś bezpieczne cheaty do tej gry? Tylko mody, które ułatwiają grę.

Opublikowano

1. Jakie drzewko technologiczne najpierw rozwijac, myśląc o przyszłości? / T110E5

2. Jakimi czołgami grać (ciężkimi/lekkimi/średnimi) ? / Ciężkimi na początek.

3. Niszczyciele? Działa? czy Czołgi na początek? / Niszczyciele -> Ob.268

4. Na czym polega w ogóle rozwój konta w tej grze? Czy po prostu muszę zdobyć jakieś czołgi z "X" najlepszego tieru i wtedy mogę pograć na "poważnie"? / Gra na poważnie zaczyna się od ósmego tieru.

5. Jak szybko expić i zbierać kase? / Kup KV-1 i tym zbieraj kredyty lub czołg premium.

6. Czy istnieją jakieś bezpieczne cheaty do tej gry? / Nie.

Proszę o rady :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...