Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto kupić ?

Matcube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie :

Czy warto kupić PS4 i czy według Was jest ona lepsza od PS3 ?

Jeżeli już kupować : to teraz czy poczekać do wakacji ? :)

Opublikowano

Wg. mnie nie warto ;) Poczekaj jakiś rok i potem kupuj. Teraz wszystko na nią jest drogie i nie ma wielu gier. Jak poczekasz to stanieje konsola jak i gry, a samych gier będzie więcej.

Opublikowano

Ja się wstrzymuję. Kupię dopiero jak wyjdzie poprawiona wersja. Niestety, ale każda konsola w pierwszym rzucie ma jakieś problemy. Poczekam na slima.

Opublikowano

Podobnie jak kolega wyżej, może nie tyle co czekam na Slima ale na nowszy model FAT'a.

Gdybyś się zdecydował teraz kupić, to będziesz miał w co grać, gier już trochę wyszło i jest w czym wybierać.

Oczywiście, że konsola PS4 jest lepsza od PS3 i tutaj nie ma co dyskutować na ten temat.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Jak wyżej, jest lepsza, jednak trochę droga, poza tym gier nie ma obecnie zbyt dużej ilości, a spora ilość tych co jest, również wyszła na PS3. Planowanych jest sporo premier na ten rok, dlatego warto się wstrzymać, być może stanieje o te 100-200 złotych (może przy 2 tysiącach to niewiele, ale trzeba się narobić, żeby mieć te 100 czy 200 złotych), może wyjdzie, jak już pisali wyżej, poprawiona wersja za podobną cenę do obecnej, może mniejszą, a poza tym, zdąży już wyjść parę być może ciekawych tytułów dla Ciebie i wtedy kupisz, bo jak wiadomo, zwykle po premierze gry tanieją po kilku miesiącach (oprócz The Last of Us :D )

Opublikowano

Ja tam i tak wole ps3 , kupisz ps4 i bedziesz musiał wydawać na gry niewiadomo ile xD

67pojo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...