Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Dział o zarabianiu w necie. #Próba numer 11111

harnaś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No siema! :D

Nznks58.png

Tak, tak... wiem, że było. Ale cóż, próbujemy dalej.

Propozycja moja : Dział o zarabianiu w internecie.

Plusy
- Administracja by zyskała (sporo osób by chciało wspierać forum przez przelewanie hajsu)

- Sporo osób na forum się tym zajmuje, wiec zadowolicie sporo osób.

- Przybyło by wiele osób na forum nowych, które tym się interesują bo chcieliby się podzielić swoimi przeżyciami z tym.

Minusy

- Pojawiłyby się reflinki, ale jeżeli chodzi o ten dział, to lepiej na nie zezwolić, niż z nimi walczyć. W sumie jak ktoś daje tutorial o zarabianiu, to reflink byłby lepszym wynagrodzeniem niż tysiące Like.

- Czasem pojawiają się serwisy "Scam", które tylko ludzi naciągają by na nich zarabiali, ale to rzadkość coraz częsciej.

- Nie wiem. :3

Jezeli ktoś jest na nie, niech wytłumaczy swoją odpowiedz, postaram się rozwiać wszelkie Wasze watpliwosci.

Sam zarabiam od niedawna, zarobki nie są duże, mógłbym sam poduczyć pare osób, a sam bym skorzystał i wielu, wieeelu użytkowników również :-)

Opublikowano

Największe forum o zarabianiu w Polsce (bynajmniej tak o sobie mówią) ma aktualnie 80 użytkowników on line. Reflinki - tak, ale dział nie.

17052109001382846035.png

Opublikowano

Największe forum o zarabianiu w Polsce (bynajmniej tak o sobie mówią) ma aktualnie 80 użytkowników on line. Reflinki - tak, ale dział nie.

Kurwa, ile? Nie wiem co ty za forum masz :p

Kto jest online 1,107 użytkowników aktywnych w ciągu ostatnich 60 minut: 359 zarejestrowanych (w tym 0 niewidocznych) oraz 738 gości.

Nie, autor to chyba jakiś laik...

Smutny jesteś. Idź dalej zarabiać na kradzionych kartach.

Opublikowano

Primo, zarabiam aktualnie na wjelu dość zaawansowanych metodach, a na kradzionych kartach się nie zarabia, a ciebie nazwalem laikiem, bo taki dzial bylby zguba dla MPC, makin sobie nie do końca zdaje rozumiec powagę zarobku w internecie, ba, nawet tutaj tego nie napisales.

Napisales, ze zarabiasz od niedawna, tyle mi wystarczy aby stwierdzić, ze nie wiesz co proponuje sz. Podtrzymuje swoje nie.

//tapniete z jiayu

Admin Cienia
Opublikowano

Jestem na nie, ponieważ reflinki są zabronione, po za tym może być sporo oszustw i naciągania. Po co administracja mpc ma za to odpowiadać?

1294477714-U1.png

Opublikowano

Kurwa, ile? Nie wiem co ty za forum masz :P

Smutny jesteś. Idź dalej zarabiać na kradzionych kartach.

Nie, wiem. Wpisałem w google "największe forum o zarabianiu" i wyskoczyło mi takie cuś. Ale reflinki by się przydały i tak.

17052109001382846035.png

Admin Cienia
Opublikowano

ale wątpie, że wypali takie coś.

Nie wypali, ponieważ dział szybko zamieni się w zbiorowisko "reklamiarzy" umieszczających tematy z reflinkami. Będzie z tego więcej problemów niż pożytku.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Dział ze wskazówkami jak zarabiać lub inne pomocy jak takim czymś zarządzać, ale nie pomoc w zarabianiu, że ktoś wstawia reflink i tyle.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Widzę, że na forum mamy jasnowidzów, którzy przed utworzeniem działu wiedzą, że będzie pełny spamerów. Osobiście jestem na nie, bo od tego są pogaduszki.

Opublikowano

Na tak.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Mamy dział pogaduszki, myślę, że to w zupełności wystarczy. Nie ;)

w pogaduszkach temat postoi na pierwszej stronie max dzień i już go nie widać a taki dział jest dobrym pomysłem.

Admin Cienia
Opublikowano

Widzę, że na forum mamy jasnowidzów, którzy przed utworzeniem działu wiedzą, że będzie pełny spamerów.

To nie jest "jasnowidzenie", lecz przypuszczalna opinia podparta ilością reklamiarzy odwiedzających forum. Po za tym taka sugestia była już wielokrotnie poruszana i odrzucana na podstawie podobnych argumentów.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...