Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam NORMALNEGO serwera bez dziwacznych trybów

zjadamkredki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatni raz grałem w Minecrafta za czasów bety. Pamiętam, że na serwerach nie było żadnych beznadziejnych trybów typu parkour, paintball czy jakieś inne głupoty. Były wtedy serwery, gdzie można było prowadzić takie normalne życie. Pamiętam jak z innymi graczami budowaliśmy osiedla domków, każdy miał jakąś swoją pracę typu górnik, kopacz, handlarz, istniały więzienia i ogólnie było miło i przyjemnie. Teraz od tygodnia nie mogę znaleźć normalnego serwera - wszędzie są jakieś głupie tryby, mody podane wyżej. Nieraz mi się zdarzyło zabłądzić na spawnie. Wczoraj miałem taką sytuację, że gdy wyszedłem ze spawna to nic nie mogłem kopać ani nic, bo miało locka czy jak to się tam zwie. Zapytałem admina o co chodzi, a ten mi odpowiedział żebym an spawnie kliknął jakiś guzik, który przekieruje mnie na wyznaczony teren do zdobywania surowców - no kur*a jego mać ! Cała idea Minecrafta została zniszczona. Dlatego proszę was - dajcie mi jakiś normalny serwer bez głupawych trybów i lipnych pluginów. Mam konto premium także z tym nie ma problemu.Serwer może stać nawet na hamachi - mi to nie przeszkadza.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...