Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno WindBota

Killer1918

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Ile kosztuje WindBot na zł ?

I da się go kupić przez sms/paysafe ?

Jeśli nie to czy istnieje równie nie wykrywalny i dobry bot ( równie płynny) z opcją sms/psc ?

Opublikowano

Przez 14 dni jest darmowy.

0,6zł za dzień.

Bota możesz kupić za cc w grze, albo jakieś Paypale.

Każdy bot jest wykrywalny.

Inny bot z możliwością płatności smsa BBot.

Opublikowano

Bbot jest fajny pamietam jakies 2 lata temu uzywalem go :) zajebiscie sie robi waypointy w nim przelomowy system jest ;d taki powinien byc w kazdym bocie ;p

Opublikowano

ja i tak poleca Windbota, bardzo latwy i fajny w obsludze mozna samemu sie nauczyc.

ewentualnie za darmo (czyli cracki) to. redbot, xenobot albo ibot

Opublikowano

Przez 14 dni jest darmowy.

0,6zł za dzień.

Bota możesz kupić za cc w grze, albo jakieś Paypale.

Każdy bot jest wykrywalny.

Inny bot z możliwością płatności smsa BBot.

Czyli każdy bot jest wykrywalny? Miałem długą przerwę w tibi, zastanawia mnie czy jest jakiś całkowicie nie wykrywalny bot..

Opublikowano

Każdy jest wykrywalny, sztuką  jest jego ustawienie aby bardzo dobrze naśladował on człowieka i był trudny do wykrycia. ;) Ogólnie polecam redbota - darmowy (crack), słabo wykrywalny :)

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

Maniek koszta mnie nie interesują chce jak najmniej wykrywalnego bota, to ten redbot?

Jeżeli chcesz płatnego to polecam BBota ;D

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

Każdy jest wykrywalny, sztuką  jest jego ustawienie aby bardzo dobrze naśladował on człowieka i był trudny do wykrycia. ;) Ogólnie polecam redbota - darmowy (crack), słabo wykrywalny :)

raczej powiedzial bym ze zalezy to od ilosci raportow ktore dostajesz. potem jestes sprawdzany przez ich system przez iles czasu

Opublikowano

Jeżeli chcesz płatnego to polecam BBota ;D

Nie chodzi czy płatny czy nie, chodzi o to aby miał jak najmniejszą wykrywalność. Myślę że płatne boty to już trochę wyższa półka dlatego myślę że są mniej wykrywalne ale czekam na wasza opinię.

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak "niewykrywalny". Dla mnie to pojęcie jest tak zrozumiałe jak by miał nawet odpisywać graczom, uciekać przed pk, gdy god to loga, gdy ktoś wyrzuca itemy to on zbiera. Takiego czegoś nie ma i nie będzie moim zdaniem. Są boty mniej wykrywalne ale to w nich chodzi o sposób porozumiewania się z klientem ( sposób chodzenia, bicia itp). Jak się gracz przeciwny przyczai na ciebie to i tak to jest bardzo możliwe i cie reportuje albo zabije lub to i to w jednym ( karmel i ciastko).  Każdego bota po 1-2 minucie można rozpoznać ;d 
A co do płatnych botów hm. Teraz każdy jest płatny i równy sobie :p Ja osobiście ci polecam xenobota i ibota i podobno bbota jest dobry.   

Messpe - RL - PL - ANTICA - :) + 180

I pamiętaj jedno. Na tym świecie zawsze była,
jest i będzie w cenie tandeta,
Więc czym my się mamy przejmować...

O.S.T.R. & Marco Polo "Żywy lub martwy" feat. DJ Haem

Opublikowano

:) bbot jest dobry już bardzo długo stoi ogólnie jako bot i posiada bardzo dużo skryptów itp.

Messpe - RL - PL - ANTICA - :) + 180

I pamiętaj jedno. Na tym świecie zawsze była,
jest i będzie w cenie tandeta,
Więc czym my się mamy przejmować...

O.S.T.R. & Marco Polo "Żywy lub martwy" feat. DJ Haem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...