Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyświetla się tylko Menu, następnie gra przestaje działać

GamEStory

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pewien problem. Otóż od pewnego czasu, to znaczy od wczoraj mam problem z gra Counter Strike: Global Offensive. Po odpaleniu gry wyświetla mi się tylko główne menu, a następnie gra przestaje odpowiadać.

Specyfikacja błędu z dziennika zdarzeń: post-222853-0-21909300-1396770030.jpg

Jak widać modułem, który powoduje błąd jest ntdll.dll... Reinstalowałem już grę, próbowałem uruchamianie w różnych zgodnościach itp., jednak nic nie pomogło. Najdziwniejsze jest to, że jeszcze do wczoraj mogłem grać normalnie. Jakieś pomysły?

"He who fights with monsters should be careful lest he thereby become a monster.

And if thou gaze long into an abyss, the abyss will also gaze into thee."

Opublikowano

Nic z tego nie pomaga. Zresztą nie ma tam mojego problemu, lecz podobne.

"He who fights with monsters should be careful lest he thereby become a monster.

Opublikowano

Spróbuj biblioteka -> gry -> ppm na cs:go -> właściwości -> pliki lokalne -> sprawdź spójność plików.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Ściągnij program "DLL Suite" i spróbuj naprawić wszystkie biblioteki w Twoim systemie . Możesz usunąc bibliotekę o nazwie "ntdll.dll" i zobaczyć co się stanie po uruchomieniu gry. Wszystkie biblioteki znajdziesz w folderze C:\Windows\System32\  albo przez Wyszukiwanie w Menu Start

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Błagam nie nabijaj postów z tym, że mają spróbować tego bla bla bla.

Nie zadziała..

Mam identyczny problem.

Myślę, że valve w następnej aktualizacji to naprawi. Lub dadzą łatkę.

Błąd wystąpił masowo z dnia na dzień więc to nie sprawa komputerów, lecz coś padło.

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

w takim razie po co to napisałeś ,skoro wiesz co będzie w przyszłości? Kolega wyżej chciał pomóc , a nóż widelec by zadziałało . Ale lepiej z pyskiem wyskoczyć i go pojechać bo "gówno wie i nabija posty" . Najlepiej założyć z góry że nie zadziała i czekać na zbawienie od Valve że to naprawią w następnym patchu . A jeżeli takowy patch wprowadzą za rok? tez będziesz myśleć , że Valve to naprawi?

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Pisze pod każdym postem to samo, nie dotyczy to crashu gry a jedynie ładowania menu, wystąpiło to u paru tysięcy graczy. Nie zadziała jestem tego pewny bo znam 3 osoby z tym błędem i wszystkie 3 próbowały wszystkiego, od zmiany cfg, rozruchu, zgodności spójności i innych dziwadel po reinstall a nawet format pc..

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Zabawne, udało mi się raz normalnie uruchomić grę... Po prostu po włączeniu wyświetla się takie kręcące się kółko (ładowanie) i obok jest X. Jeśli klikniesz go wystarczająco szybko, to gra Ci się nie wyłączy (na youtubie jeden koleś tak napisał) i faktycznie zadziałało... Ale tylko raz. Za drugim uruchomieniem chyba po prostu już nie robię tego wystarczająco szybko...

Opublikowano

Pisze pod każdym postem to samo, nie dotyczy to crashu gry a jedynie ładowania menu, wystąpiło to u paru tysięcy graczy. Nie zadziała jestem tego pewny bo znam 3 osoby z tym błędem i wszystkie 3 próbowały wszystkiego, od zmiany cfg, rozruchu, zgodności spójności i innych dziwadel po reinstall a nawet format pc..

A kierowca autobusu wstał i zaczął bić brawo.

Dziwne, bo na 120 znajomych na steamie ŻADEN takiego problemu nie ma. Na stronie steama też nie widzę zbyt dużo postów o tym.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...