Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co sądzicie o pomysle na taki serwer?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem się spytać, ilu z Was chciałoby widzieć serwer World of Tanks w MC?? Tak samo by się wchodziło do bitwy i czekalo, może w mniej osób :P

Myślałem jeszcze o serwerze RPG bądź cos w ten deseń. Polegałoby to na tym, że jestesmy tylko raz na spawnie, i mamy do wyboru z 4 klasy 2 vip do opracowania :P Między innymi warrior, paladyn, assassyn, mag lub coś w tym właśnie stylu ;) Może macie jakieś swoje pomysły? Piszcie! :)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ja ci powiem tyle: World of Tanks jest grą dla młodszych graczy i na ten serwer nie zawirta 50 osób tylko 30 (na przykład). A RPG są fajne. Ja ci polecam RPG, ale to według mojego gustu.

Opublikowano

Do serwera WOTmc raczej autorskie lub mieszanka

@up Również za RPG jestem, zwłaszcza że czegoś takiego jeszcze nie widziałem a praktycznie wszystko mamy napisane, brak spawnu i miasta na jakieś15/20k kratek :D

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Witam, chciałem się spytać, ilu z Was chciałoby widzieć serwer World of Tanks w MC?? Tak samo by się wchodziło do bitwy i czekalo, może w mniej osób :P

Myślałem jeszcze o serwerze RPG bądź cos w ten deseń. Polegałoby to na tym, że jestesmy tylko raz na spawnie, i mamy do wyboru z 4 klasy 2 vip do opracowania :P Między innymi warrior, paladyn, assassyn, mag lub coś w tym właśnie stylu ;) Może macie jakieś swoje pomysły? Piszcie! :)

Witam, co do serwera RPG to stanowczo odradzam :0 zrobiłem taki Serwer, pisało wiele ludzi ,że Zagra, że serwer jest The Best i w ogóle heeh były klasy, misje od NPC i w ogóle bronie i na prawdę praktycznie RPG a po jakimś (krótkim czasie) pusto na Serwerze heeh i padł po miesiącu

Opublikowano

Najlepiej zrobić serwer na modach , ale trzeba mieć dobry hosting , rozumiec MCPC+ silnik Bukkit na modach , nie wszystkie mody / pluginy są kompatybilne względem siebie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...