Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak otrzymać licencje Non-Profit 512 slotów?

Wrong W

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli dostałem odmowę, to kolejne podanie muszę wysyłać używając innego maina niż wcześniej?

Nic Ci to nie da, bo musisz pisać ze swojej domeny.Ważne aby pisać do nich maila z domeny na której masz stronę.Czyli np www.kowalski.pl wiec mail powinien być [email protected] (nie inny) musi być: admin.twojadome.pl

Po drugie na stronie coś musi być, jakieś galerie, treści, forum itp.

Po 3-cie trzeba im uświadomić że TS jest Ci niezbędny do komunikacji z np:, grupa studentów, jakiś klan gry MMORPG itp.Podawać ilość osób w granicach 80 -  100, ale nie przesadzać.

Jak to wszystko spełnisz to dostaniesz taki mail:

ts3.jpg

Opublikowano

Wypełnione tak jak u was tylko podane prawdziwe dane + numer ;)

** ATTENTION **

Your application for a Non-Profit License has been denied for the following reasons:

* You have provided an invalid description. You must provide us with the reason(s) for which you need an NPL and how it will be used within your organization.  The reason(s) provided must not violate any NPL license terms of use.  Check the forums and FAQ's on our website for NPL guidelines.  You may also consider purchasing an Annual Activation License for your needs.

To protect your privacy, we do NOT retain denied applications.  Therefore, if you wish to correct the above problems, you must reapply by visiting the following url:

http://npl.teamspeakusa.com/

After we receive your new application, it will be reviewed by a member of our staff, typically within two business days.
Thank you.

Mam Forum Counter-Strike jak coś (mogę podać pw jeśli ktoś będzie chciał pomóc. Nie ma żadnego sklepu tam ani żadnej informacji o płatnościach)

Nic Ci to nie da, bo musisz pisać ze swojej domeny.Ważne aby pisać do nich maila z domeny na której masz stronę.Czyli np www.kowalski.pl wiec mail powinien być [email protected] (nie inny) musi być: admin.twojadome.pl
Po drugie na stronie coś musi być, jakieś galerie, treści, forum itp.
Po 3-cie trzeba im uświadomić że TS jest Ci niezbędny do komunikacji z np:, grupa studentów, jakiś klan gry MMORPG itp.Podawać ilość osób w granicach 80 -  100, ale nie przesadzać.
Jak to wszystko spełnisz to dostaniesz taki mail:

1140214164847251267929.jpg

Możesz napisać PW jak wypełniłeś to poprawnie i dostałeś lickę ? będę wdzięczny 

Opublikowano

Mi przyznano licencje

Po chyba 10 próbie zmieniałem już wszystko co mogłem na moim forum

Dodam że mam około 80 użytkowników + ponad 2000 wątków - problem leżał w odpowiedniej konfiguracji

Opublikowano

Ważne aby w Organization Information > Description napisać mądrze, do czego potrzebna nam jest licencja.Sprawą oczywistą jest aby napisać to po angielsku, bo tam nikt tego tłumaczyć nie będzie i od razu odrzucą naszą aplikacje.

iqdpdwy.png

Opublikowano

Ważne aby w Organization Information > Description napisać mądrze, do czego potrzebna nam jest licencja.Sprawą oczywistą jest aby napisać to po angielsku, bo tam nikt tego tłumaczyć nie będzie i od razu odrzucą naszą aplikacje.

4921914165541111267929.png

No koleżanka przetłumaczyła mi to z (Anglii) także nie ma mowy o błędach ale odrzucili mi teraz o coś innego mam nową domenę i tam przez 3 dni będzie jakiś rozruch + wp zainstaluje ;) a teraz mi odrzucili przez to że miałem jakieś reklamy na www + wymianę i oddanie czegoś za free ;) no zobaczymy w poniedziałek 

Opublikowano

Powiem tak: pisałem te historyjki o serwerach, grach, klanach itp

Za skutkowało jak napisałem coś takiego:

Potrzebuje licencji non-profit ponieważ mój klan w grze WOT komunikuje się za pomocą waszego komunikatora a liczba 32 miejsc jest za mała. Nie wysyłajcie mi już więcej odpowiedzi z automatu nt błędów na mojej stronie. Moja strona to bardzo aktywne forum społeczności z wyżej opisanego Klanu - sprawdźcie ją tym razem ale dokładniej niż zwykle.

Oczywiście w jęz. angielskim - i po tym przeszło - dostałem licke na 510 npl

Opublikowano

Powiem tak: pisałem te historyjki o serwerach, grach, klanach itp

Za skutkowało jak napisałem coś takiego:

Potrzebuje licencji non-profit ponieważ mój klan w grze WOT komunikuje się za pomocą waszego komunikatora a liczba 32 miejsc jest za mała. Nie wysyłajcie mi już więcej odpowiedzi z automatu nt błędów na mojej stronie. Moja strona to bardzo aktywne forum społeczności z wyżej opisanego Klanu - sprawdźcie ją tym razem ale dokładniej niż zwykle.

Oczywiście w jęz. angielskim - i po tym przeszło - dostałem licke na 510 npl

A odnośnie strony jaką masz ? wp czy forum zwykłe bo u mnie się przyczepili o reklamy a chcą aby rozruch był na stronie i nie wiem czy czysta instalacja wp jest opłacalna bo mogą odrzucić 

Opublikowano
Your application for a Non-Profit License has been denied for the following reasons:
* There are issues with the website you provided. There may be a problem with one or more of the items listed below:

- You must provide a URL to an online, working website for your organization.
   - The website must have content and demonstrate community activity. Creating a website for the sole purpose of acquiring an NPL is not permitted.
   - 'Under Construction' websites are not permitted.
   - If content on your website requires login to access, provide us with a temporary username and password to review the website.
   - Free web or community pages (e.g. yahoo.com, gmx.de, facebook.com, laposte.net, orange.fr, seznam.cz, interia.eu, etc.) are not permitted.

To protect your privacy, we do NOT retain denied applications.  Therefore, if you wish to correct the above problems, you must reapply by visiting the following url:

http://npl.teamspeakusa.com/

After we receive your new application, it will be reviewed by a member of our staff, typically within two business days.
Thank you.

Kurcze znowu odrzucili zainstalowałem wp i nic ;) mogę podąć domenę na pw w razie czego ;) 

wraz z całym opisem all co im wysyłam jeśli ktoś chce pomóc 

• 1 rok później...
Opublikowano

Licencji NPL już nie wydają tyle ile kiedyś. Teraz bardziej zwracają na wszystko uwagę i nie każdy początkujący dostanie takową licke.

PS.: Powinno się zamknąć ten wątek ze względu na nieaktywne już screeny. [Ah te iv.pl ...]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...