Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

problem ddos

anonim7777

Pytanie

Opublikowano

witam dzisiaj grajac w csa pewien gracz napisal ddos on no i dostalem ddos a nic nie zrobilem normalnie gralem 2 razy mi tak neta zamulil troche go tam postraszylem i nic nie robi, jezeli on to zrobil 2 razy to moze mnie ciagle ddosowac czy tylko jak mu sie zachce i czy mam jakiegos wirusa on widzi moje dane cokolwiek? bo raczej nie ma programu ktory zapewni mi ochrone a niestety mam stale lacze. chce sie po prostu dowiedziec czy nie mam czegos w komputerze teraz 

5 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie dostaniesz keyloga przez ddosowanie Ciebie, to chyba inna bajka. Jest pewna metoda żeby sprawdzić czy nie masz syfu musisz sprawdzić to w cfg zapytaj google albo poczekaj poszukam na necie tutoriala i dam edita albo ktoś inny Ci go podeśle . :)

Opublikowano

ja pierdole -.- typ ma problem z ddosem a  wy mu podajecie jakieś gówniane poradniki "JAK USUNĄĆ KEYLOGGERA!" boże..

@top. najpierw to ty zadzwoń do dostawcy internetu i się zapytaj czy wszystko z twoim netem jest ok. zapytaj się czy nie dostałeś ataku di - di - oł - es (przeliteruj im najlepiej bo nie wiedzą pewnie co to jest xD) jak będzie jakaś pusta baba z tobą rozmawiać to powiedz że chcesz rozmawiać z kimś doświadczonym. on ci powie że "bla bla, sprawa może zostać zgłoszona na policje, bla bla, jeśli jeszcze raz takie coś będzie miało miejsce to się z panem skontaktujemy, bla bla". 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...