Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Stawianie serwera LastChaos - pomoc?

MysterLolek**

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiec jak w temacie szukam jakis plikow + clienta zeby postawic wlasny serwer hamachi + jakis poradnik albo jesli ktos robil i pomoze :D 

@ Rowniez szukam towarzysza do gry na hamachi :P 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A wiec jak w temacie szukam jakis plikow + clienta zeby postawic wlasny serwer hamachi + jakis poradnik albo jesli ktos robil i pomoze :D

@ Rowniez szukam towarzysza do gry na hamachi :P 

siemasz ziomek ja mam wszystko włącznie z toolsami i nawet mam gotową strone php ale sam mam maly problem sql zaladowalem na server ale znowu nie mogę uruchomić plików serverowych i nie wiem czemu mam error_sys DB malo to pliki zaladowane bez zadnego błędu a żeby mało nie było to jak sie kurde tą strone podczepia pod mysqla zeby dzialalo razem aaaaaaaaaaaa ja zwariuje jak jest ktos chętny do pomocy to prosze o kontakt skype igor_grabowski email [email protected] facebook igor grabowski olsztynek wyszukuj

PRZEPRASZAM Z GÓRY ZA EWENTUALNE BŁĘDY JEŚLI WYST...

Opublikowano

siemasz ziomek ja mam wszystko włącznie z toolsami i nawet mam gotową strone php ale sam mam maly problem sql zaladowalem na server ale znowu nie mogę uruchomić plików serverowych i nie wiem czemu mam error_sys DB malo to pliki zaladowane bez zadnego błędu a żeby mało nie było to jak sie kurde tą strone podczepia pod mysqla zeby dzialalo razem aaaaaaaaaaaa ja zwariuje jak jest ktos chętny do pomocy to prosze o kontakt skype igor_grabowski email [email protected] facebook igor grabowski olsztynek wyszukuj

PRZEPRASZAM Z GÓRY ZA EWENTUALNE BŁĘDY JEŚLI WYST...

Znalazłeś w necie pliki z toolsami a nigdy na oczy nie widziałeś bazy danych.. nie bierz sie za to, bo nie ogarniesz.

Opublikowano

Znalazłeś w necie pliki z toolsami a nigdy na oczy nie widziałeś bazy danych.. nie bierz sie za to, bo nie ogarniesz.

juz mu to mowilem :D 

1390144171-U592769.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...