Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki z mikrofonem, albo sam mikrofon

Tengosccomakota

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc, mój problem dotyczy słuchawek i mikrofonu, mam stare słuchawki co już się psują, są stare, a mikrofon zmienia mój głos na taki młodszy, co mnie wkurza bo jak gadam z kimś przez ten mikrofon to się pyta ile mam lat i jak odpowiadam że 17 to mi nie wierzy :/ a więc chcę sobie kupić nowe słuchawki z mikrofonem, albo sam mikrofon, dzisiaj byłem w sklepie i znalazłem słuchawki Trust Quasar Headset (16904) fajnie wyglądają, kosztują 49 zł i nie wiem czy je nie kupić, ale są tanie i pewnie są do dupy, chciałbym się spytać was czy te słuchawki są dobre, bo z wyglądu to są mega, duże głośniki, dzięki którym uszy nie będą mnie boleć, mikrofon długi i pokryty jakąś poduszką ( nie wiem jak to innaczej nazwać ) naprawdę fajnie wyglądają, ale czy są dobre, pytanie zostawiam wam.

http://www.trust.com/en/all-products/16904-quasar-headset

To są te słuchawki. A może lepiej kupić inny, polecicie mi jakieś słuchawki z dobrym mikrofonem, albo sam mikrofon ? Mój budżet na słuchawki to 50 zł, tak naprawdę mam 100, ale potrzebna mi kasa, więc wolał bym wydać 50, ale w ostateczności mogę trochę dołożyć, to pomożecie ? 

http://www.trust.com/en/all-products/16904-quasar-headset
Opublikowano

Jak każdy headset, są słabiutkie raczej. Proponuję dołożyć żebyś miał już fajny sprzęt, chyba że słuchawki mogą być używane to poluj na Maxell Retro DJ, do 5 dych wyrwiesz. Mikro dobre to np. Zalman mic1, Trust Starzz, te większe mikrofony Tracer z gąbkami (dobrze niskie częstotliwości zbierają). Wszystkie dostaniesz w cenie 10-30 zł. Z kolei nowe słuchawki Maxell Retro DJ (to już naprawdę fajne słuchaweczki, byłbyś zadowolony) to koszt 60-70zł.

Opublikowano

Jak każdy headset, są słabiutkie raczej. Proponuję dołożyć żebyś miał już fajny sprzęt, chyba że słuchawki mogą być używane to poluj na Maxell Retro DJ, do 5 dych wyrwiesz. Mikro dobre to np. Zalman mic1, Trust Starzz, te większe mikrofony Tracer z gąbkami (dobrze niskie częstotliwości zbierają). Wszystkie dostaniesz w cenie 10-30 zł. Z kolei nowe słuchawki Maxell Retro DJ (to już naprawdę fajne słuchaweczki, byłbyś zadowolony) to koszt 60-70zł.

A ty chyba mnie źle zrozumiałeś, mi chodzi albo słuchawki z ( MIKROFONEM ), albo sam mikrofon, zależy mi na mikrofonie najbardziej, a te Retro DJ nie mają mikrofonów :/ nie zauważyłem żadnych z mikrofonem, a jak już polecasz to prosiłbym o jakieś dokładniejsze konkrety

Opublikowano

Mini recka nt. trusta :

Mam od ponad 3 miesięcy, sprawuje się dobrze. Nie szumi oraz wyłapuje dobrze dźwięki, jedyną wadą to chyba wielkość bo jednak zajmuje sporo miejsca pomiędzy rękoma. W ustaw. ustaw +10/20dcb oraz głośność na 100%.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...