Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy zagracie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema :)

Czy zagralibyście na serwerze beta 1.7.3, w wersji w której dodali pistony, posiadam do niej bukkita oraz pluginy typu essentials, authme itp.

Czy pomysł się wam podoba? Taki survival w którym budujecie wspólnie lub solo, jest zakaz griefu i wyłączone creepery (mam skrypt).

Aktualnie nie mam funduszy i byłby hamak 50 slotów (mam mocnego kompa 6gb ram 2.5ghz procek 2rdzenie i net bardzo szybki lte).

Więc do wyboru:

Survival wspólny

Działki z survivalem

Czy gildie z survivalem (posiadam factions na tą wersję)

Serwer postawiony

http://www.mpcforum.pl/topic/1181251-vitaland-narazie-hamachi-starsza-beta-173-wspolny-survival-na-starej-wersjii-brak-lagow/

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

@up stawiam serwer :P

Będzie to Survival na razie bez gildii, zobaczymy co będzie potem, tnt będzie zablokowane tak jak i creepery, będą permisje więc vip też będzie żeby w przyszłości był dedyk, wczoraj poszukiwałem pluginów i znalazłem całkiem sporą paczkę :) Widzimy się na serwerze :D

aac38a3ca701800a8c9e3ff33aa5d0bf.png

Opublikowano

Serwer będzie popularny tylko przez chwilę, a potem upadnie. + widać, że nie podołasz roli admininstratora  :3

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

dosyć fajny pomysł będę go obserwował i z miłą chęcią zagram mam nadzieje że będzie ta stara atmosfera z czasów bety :D. Tylko jest jeden problem hamachi :\ nie przepadam zbytnio za tym chociaż mój pierwszy serwer powstał na hamachi.

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...