Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Newbie

Derout

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj zacząłem grać, ale kompletnie się nie orientuje. Dostałem na start forda GT, nie wiem co robić, jak robić, jak mieć lepsze auta (są same za hajs ;__;). Co robić, żeby się nie nudzić, jak zarobić. Etc.

Dzięki za pomoc ;x

Opublikowano

Kasę na auta wygrywa się w wyścigach (kasa w grze - IGC), są auta za SpeedBoost, czyli z mikropłatności (speedboosty to to samo co np. rp w lolu)

Jeździj dużo wyścigów, zbieraj, upiększaj i ulepszaj auta, w tej grze jest sporo do roboty ;)

Opublikowano

mam 40 tys, to duzo?

Nie, najtańsze auta są za 125 tysięcy, porządne zaczynają się od 800 tysięcy. Za to możesz co najwyżej ulepszać tego forda. zbieraj intensywnie, i nie wydawaj na duperele kasy.

Opublikowano

mam 40 tys, to duzo?

Nie ;)

Najniższa półka (klasa E) to cena rzędu 125 tys.

A klasa A-S będzie Cię kosztować ok. 2 mln.

Pośrednio jest klasa D,C i B i auta w tych klasach można kupić za cenę od ok. 300 tys. do ok. 1.2 mln.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Ten FORD GT jest klasy A, to czemu mówicie, że słaby?

Polecicie jakieś hacki co same by wyścigi porobiły albo coś? ;x

W klasie A też jest słaby :P

Nie patrz na klasę auta, ale na jego osiągi (moc nitro, przyspieszenie, skręt, v-max).

Ford GT w porównaniu do czołówki klasy A jest na szarym końcu ;)

Co do botów:

http://www.mpcforum.pl/forum/560-need-for-speed-world-hacki-boty-trainery/

Na pewno znajdziesz coś dla siebie, a najczęściej używane są:

http://www.mpcforum.pl/topic/1064675-141013-pursuit-bot/

http://www.mpcforum.pl/topic/818086-280113-trainer-by-gamerz/

http://www.mpcforum.pl/topic/1060013-01102013-bot-a-lot-v30/

http://www.mpcforum.pl/topic/1157050-24022014-mp-killah-20-beta-by-farming-inc-bot-na-wyscigi-klasowe/

http://www.mpcforum.pl/topic/1111463-020414-vinylhub-v10/

HB5fLf7.png

Opublikowano

Ten FORD GT jest klasy A, to czemu mówicie, że słaby?

Polecicie jakieś hacki co same by wyścigi porobiły albo coś? ;x

Jak dla mnie GT jest zarąbisty na ucieczki drużynowe. Kup skile taranowania i jedź ucieczke high steks (czy jakoś tak) tam zarobisz najszybciej oraz masz szanse otrzymac bardzo dobre częsći bez żadnych pomocy botów,bugów,cheatów .

Mod Nie Pacz

Zapraszam na kanał YouTube.

youtube.com/user/MsCzeres

Opublikowano

CO to są te diamenty/kryształy?

Na mapie jest do zebrania codziennie 15 wiszących w powietrzu klejnotów, które należy zebrać, by odebrać nagrodę za nie, część tuningu osiągów lub skilla.

Opublikowano

Co zrobić jak mi ten pursuit bot nie działa? Klikam start, odpala się wyścig i on nie jedzie, ani nic. I już tak czekam z 3 min na to, żeby coś zareagowało ;-;.

Opublikowano

Co zrobić jak mi ten pursuit bot nie działa? Klikam start, odpala się wyścig i on nie jedzie, ani nic. I już tak czekam z 3 min na to, żeby coś zareagowało ;-;.

Musiałeś popełnić błąd przy uruchomianiu bota, opisz krok po kroku jak to robisz.

Opublikowano

Okno 800x600?

Poza tym, znajdujesz tryb pościg:

fxqdlu.jpgteleportujesz się do niego, wtedy w bocie ustawiasz 0 sec i klikasz start. Bot zaczyna jeździć [teoretycznie] wyścigi, zajmuje mu to jakieś 2s.

Opublikowano

Cieszy mnie to bardzo. :)

Po pewnym czasie [chyba że tylko u mnie to występuje] gra zaczyna się strasznie mulić, występuje to po 4-5h bocenia :P. Wtedy wystarczyć wyłączyć/włączyć grę i można jechać dalej.

Opublikowano

Czy za 3 miliony mogę sobie kupić dobrą furę? :D

Jaki maks poziom? BO w 20 min bocenia wbiłem z 30 poziomów albo co to tam jest xD

Czemu każda fura za SpeedBoosty ;/?

Opublikowano

Maks. Poziom to 60

Sprawdzaj rotacje aut (kilka samochodów za IGC co tydzień [chyba]) sprawdzaj osiągi i kupuj

ASUS SABERTOOTH 990FX R2.0

AMD FX-8320E EIGHT CORE 3.5GHZ

SAPPHIRE RADEON 7850 HD

CRUCIAL BALLISTIX ELITE 2x8 GB DDR4

WINDOWS 7 ULTIMATE 64BIT

Opublikowano

Żeby sprawdzić czy auto jest za igc wystarczy zmienić styl. 

Czy ja dobrze widzę? Odkąd można na start dostać Forda GT? Kiedyś było tak. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Cieszy mnie to bardzo. :)

Po pewnym czasie [chyba że tylko u mnie to występuje] gra zaczyna się strasznie mulić, występuje to po 4-5h bocenia :P. Wtedy wystarczyć wyłączyć/włączyć grę i można jechać dalej.

U mnie jest ok ;)

Czy za 3 miliony mogę sobie kupić dobrą furę? :D

Jaki maks poziom? BO w 20 min bocenia wbiłem z 30 poziomów albo co to tam jest xD

Czemu każda fura za SpeedBoosty ;/?

Za 3 miliony możesz kupić auto, jakie tylko zechcesz (za IGC) ;) Bo do tej pory maksymalna cena wynosi 2 mln.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Ja mam to konto od baaardzo dawna, a dopiero 3 dni temu wróciłem do tej gry. Więc na start taką właśnie furę dostałem.

A co mogę sobie do aut dokupić, może mi ktoś poradzić co zrobić z dwoma świeżo kupionymi autami? (zaraz podam nazwy) albo jakie najbardziej opłaca się kupić?

Chevrolet Corvette ZRI

Audi R8 Coupe 5.2 FSI quattro

+

Czemu nie mogę wygrać żadnego wyścigu?

Wszyscy mają mega dużo speeda i ja nie mogę ich dogonić ;/. mam lepsze inne staty niż szybkość i mnie ownią ;/. Jak zdobyć szybkość? :D

Opublikowano

Ja mam to konto od baaardzo dawna, a dopiero 3 dni temu wróciłem do tej gry. Więc na start taką właśnie furę dostałem.

A co mogę sobie do aut dokupić, może mi ktoś poradzić co zrobić z dwoma świeżo kupionymi autami? (zaraz podam nazwy) albo jakie najbardziej opłaca się kupić?

Chevrolet Corvette ZRI

Audi R8 Coupe 5.2 FSI quattro

+

Czemu nie mogę wygrać żadnego wyścigu?

Wszyscy mają mega dużo speeda i ja nie mogę ich dogonić ;/. mam lepsze inne staty niż szybkość i mnie ownią ;/. Jak zdobyć szybkość? :D

Używają hacków. Cała masa cheaterów jest na multi.  Na tym forum jest cala masa hacków. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Używają hacków. Cała masa cheaterów jest na multi.  Na tym forum jest cala masa hacków. 

Już nie mów, że wszyscy używają cheatów, bo to nie prawda ;)

Mogą wydawać się szybcy, bo mogą mieć auta lepsze od Twoich, a to, że mają więcej punktów w statystykach to jeszcze nic nie znaczy, bo nie odwzorowują one faktycznej mocy auta.

Co do aut, które warto kupić:

Warte zakupu na aktualnej rotacji:

Porsche 911 GT3 RS - na wyścigi w klasie S

BMW M3 Sport Evo - na wyścigi do klasy B

Pontiac Solstice GXP - na wyścigi do klasy C

Nissan Silvia (S15) - na wyścigi do D i E

Ford Mustang BOSS 302'12 - na pościgi i ucieczki w klasie A/S

Ford Mustang BOSS 302'69 lub Chevrolet Camaro ZL1 lub Chevrolet El Camino SS na pościgi i ucieczki w klasie B (najbardziej masywny jest ZL1, BOSS 302'69 ma mocne przyspieszenie, a El Camino SS jest uniwersalny - ciężki, ładnie wchodzi w zakręty, ma średnie nitro, nawet dobrze przyspiesza i ma w miarę dobry v-max)

Dodge Challenger SRT8 Super Bee - na pościgi i ucieczki w klasie C/D

Dodge Chalenger R/T - na pościgi i ucieczki w klasie E

Audi S5 - na dragi w klasie C/D

Lamborghini Murcielago LP-640 możesz zrobić na wyścigi w A lub na dragi w A - jak wolisz ;)

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...