Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metiny W Chunjo

Donikonik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio zaczął mi działać Drop Hack więc chciałbym się spytać gdzie można spotkać metiny w M2 Chunjo.Szukałem troche ale tylko z 3 ukradlem drop

Moim Kradziejem :) mam 7 lvl.Wbiłem sobie z nudów ; więc szukam pomocy gdzie można je spotkać a jeśli ktoś powie gdzie na Bo można znaleźć to będę BARDZO WDZIĘCZNY

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika
Opublikowano

zal mi takich ludzi (złodzueji) SH rozumiem ale pomyslcie klient meczy sie zeby dropnac kd dropło mu a ty mu to zabierasz ile sie meczyl ? duzo a wy macie to w dupie lol

Opublikowano

@up : wyjdz i zamknij drzwi ...

Forum po to jest ... jak nie chcesz ,żeby ci kradli to jak zauważysz jakiegoś nupka to go na IRc'a GM podchodzi i się pyta czy (złodziej)używa hacków,chatów itd. jeśli ci ukradnie drop to najprawdopodobniej będzie maił bana na IP ,więc jego 30-70 + level poszedł ... xD

To taki sposób ...

pedo-dog.gif

Opublikowano
Ostatnio zaczął mi działać Drop Hack więc chciałbym się spytać gdzie można spotkać metiny w M2 Chunjo.Szukałem troche ale tylko z 3 ukradlem drop

Moim Kradziejem :) mam 7 lvl.Wbiłem sobie z nudów ; więc szukam pomocy gdzie można je spotkać a jeśli ktoś powie gdzie na Bo można znaleźć to będę BARDZO WDZIĘCZNY

Proszę bardzo ;) ((http://metin2-xleax.blog.onet.pl/Kamienie-Metin-Opisy-i-Polozen,2,ID388889201,n))

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Broo daje ci plusa o mówisz prawdę ale kradnę tylko dlatego że mnie też okradli z 49 lvl'a więc teraz też kradnę.Miałem tam smocza +9 riba +9 sr 36 um -16 i tam inne duperele i jak mnie okradli postanowiłem się każdemu odwdzięczyć :)

images300.jpgPomogłem ?? to daj +sika

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...