Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer 2000 zł

Mango98

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebujesz nagrywarkę czy jest zbędna?

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

Jakieś oc albo inne warunki?

Mój mały Głodomor : Samsung r540       Mysz:  Logitech M100         Słuchawki :  Creative fatal1ty HS-800    I'd love this set.

Opublikowano

dajesz lepszą obudowę i wiecej ramu ale jedziesz w gorszy procesor?? Ja jechałem w zestaw pod rozbudowe i dlatego 500w i Intel Core 3470 ivy bridge.

Opublikowano

Ram zawsze można dokupić a zmiana procka to 1/4ceny kompa.

Opublikowano

Zauważ że różnica pomiędzy tymi procesorami to prawie nic, natomiast Zalman T1 którego dałeś to praktycznie papier, 4vs8GB to też duża różnica.

Opublikowano

Ale to i tak karta którą podałem jest najlepsza.Można też wziąść zamiennik firmy AMD radeon r9 270.

Opublikowano

Asusy są zbliżone poziomem do MSI, w karcie z tej półki cenowej nie zauważy różnic. A cena sporo wyższa.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...