Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dyskusja - C9 vs. TSM!

Galaxy.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To już właśnie dzisiaj odbędzie się mecz pomiędzy Cloud 9 a Team SoloMid, który zadecyduje kto stanie na 1 miejscu w tabeli. 
Za kim jesteście? jak myślicie kto wygra?

Osobiście jestem za C9 i mam nadzieje, że to wygrają. Oby tylko Bjergsen gry nie wyccarował :3

Opublikowano

Ja również za TSM. Nie lubię C9 i Hai'a. Na streamie wszystkich wyzywa...

A o której? 

Opublikowano

Ja również za TSM. Nie lubię C9 i Hai'a. Na streamie wszystkich wyzywa...

A o której? 

Rzadko co wyzywa, a jeśli już zdarzy się taka sytuacja to tylko i wyłącznie w celach humorystycznych. ;)

Opublikowano

ok dobra np C9 wygra i co ida gdzies dalej czy jak to jest ? xD

To będą oficjalnie pierwsi w tabeli, gdyż teraz co chwile jest walka między TSM a C9, oba teamy wygrywają wszystko.

Dodam, że ostatnio na prima aprilis w grze na URFIE C9 wygrało z TSM, ale to oczywiście było 4fun ;p

Jestem za TSM. Poza tym nie wiem jak wy ale chcę zobaczyć w końcu Nightblue na LCS'ach ;___;

Nightblue to sub, więc dopiero jak OddOne nie będzie to zobaczysz Nightblu3

Opublikowano

Toć mecz już był i wygralo c9 a ten wynik i tak nie ma znaczenia. Jeszcze będą playoffy, które zdecydują, kto będzie pierwszy w tabeli

Zelltar_eune_45_7_logo.png

Opublikowano

no tak ale C9 ma tam napisane że 5 porażek i 22 wygrane i żadnego meczu ostatnio nie przegrali natomiast TSM ma 23/4 i przegrali wczoraj 5 mecz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...