Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odrodzenie w trybie hardcore.

kubus9595

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam pytanie czy da się coś zrobic z plikami żeby sie odrodzić ponieważ szedłem po diaxy i niestety padłem :( a miałem dużo zrobione juz na mojej mapce i tego najbardziej mi szkoda :P prosze o pomoc nagrodzę :P

Opublikowano

To po co wybierałeś tryb Hardcore? Mogłeś jak już brałeś tryb Hardcore zrobić kopie świata na taki wypadek. Teraz to wątpię żeby się dało jakoś ,,zmartwychwstać''

Sygnatury brak.

Opublikowano

Nie da się, chyba, że zmienisz pliki, ale na to trzeba z 400 godzin pracy. Nie sądzę, lecz może się tak stać. Możesz zrobić inaczej. Zkopiować SAMĄ mapkę i wkleić na inny świat. Kiedyś tak próbowałem zrobić, ale tobie nie radze. Nie marnuj czasu :>

Opublikowano

Jeżeli dasz radę to odpal jako serwer i komendą zmień tryb gry.

Komenda:

/gamemode <mode> [player]        Ustala tryb gry dla 1 użytkownika

• Creative-0
  • Survival-1
  • Advenced-2

@Edit

Warto też sprawdzić tą komendę:

/defaultgamemode <mode>          Ustawia tryb gry dla całego świata.

• Creative-0
  • Survival-1
  • Advenced-2

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...