Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Biomy Minecrafta 1.7.X.

Risen :#

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. :-)

Jak pewnie widzicie po nazwie tematu prosiłbym Was o wypowiedzi dotyczące nowego generatora map, który stworzył Mojang na wersję 1.7.X. 

Według mnie ten generator jest strasznie słaby, masa biomów jest niepotrzebna, Minecraft stracił dawny klimat, a wszystko, szczególnie te wysokie góry wyglądają sztucznie i po prostu słabo.

A co Wy o tym sądzicie? ;)

Pozdrawiam.

8098_com.tmobile.theme.Ubuntu_ubuntu-cm1

Risen. :# - wierny użytkownik Linux'a (Ubuntu). :D

Opublikowano

W jednym zdaniu: 'Co za dużo to nie zdrowo'. Masakra , a myśleć , że komuś to się podoba.

Opublikowano

Wg. mnie Minecraft stracił przez to ten klimat z powiedzmy Alpha 1.2.6 kiedy to doszły biomy ;)

Wolałem ten stary generator, tak samo jak wersję, wiem, że mogę grać na Alpha poprzez nowy

launcher ale takie jest moje zdanie, poza tym nie da się grać na starszych wersjach kiedy masz

świadomość, że jest nowsza

Sygnatury brak.

Opublikowano

Typowi ludzie boja się zmian Bl. Zauważcie, że nikt nie karze wam wykorzystywać nowinek z MC xD. W dawnych czasach było więcej ogarniętych graczy i za tym się tęskni. 

Kiedyś myślałem, że jestem elfem, ale tata powiedział, że jestem nikim i tak już zostało....

vvv Potrafisz tworzyć serwer? Sprawdź! vvv

Poszukuję kogoś kto przygotuje mi serwer na wersję Pocket Edition. Oferuję opłacalną współpracę. Więcej info WYŁĄCZNIE na priv

Opublikowano

Moim zdaniem jest średnio. Naćpali tego diabeł wie ile. i poco to ? Wystarczy dodać tylko x 3 biomy a nie 7 ...

Jak kolega wyżej "co za dużo to nie zdrowo"

Pozdrawiam MajorHejt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...