Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

HammerMT2 S1 PVP - Zamykajacy sie Klient

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem z clientem hammermt2 a dokladnie podczas gry on sie wylacza - calutki 

drazni mnie to bardzo i nie wiem czym to jest spowodowane bo nawet bonow nie moge zrobic do pvp pomoze ktoś

(Po zamknieciu clienta nic nie wyskakuje poprostu sie on zamyka i tyle) 

7a89af046e173a8ae6c44811ba963383173.245.

Forever

Opublikowano

Reinstalowałem już a o reszte wypróbuje , jeśli zadziała dam edita i lajka ze zadzialalo :3 

@EDIT

Nie zadziałało , wykonałem tak jak prosiłeś , wyłaczyłem antyvira uruchomilem jako admin z trybem zgodnosci , i dalej sie wylaczylo :x 

Forever

Opublikowano

Reinstalowałem już a o reszte wypróbuje , jeśli zadziała dam edita i lajka ze zadzialalo :3 

@EDIT

Nie zadziałało , wykonałem tak jak prosiłeś , wyłaczyłem antyvira uruchomilem jako admin z trybem zgodnosci , i dalej sie wylaczylo :x 

Nie słuchaj tego idioty, bo on chuja wie..

Ten błąd jest spowodowany błędami w cliencie, napisz na forum tego serwera, może ktoś ma na to łatke, albo sam znajdź przyczyne :)

Opublikowano

-.- .. tak ps. 666 post :D

przyczyny sam nie znajde a na forum tego serwera boze nie doczekam sie pewnie i po angielsku wole sobie darowac juz gre -.-

Może zapytaj graczy, czy u nich też występuje ten błąd. Jak nie to spróbuję Ci pomóc.

Opublikowano

własnie już pytałem .. i nikt czegoś takiego raczej nie ma z polskich graczy 

zreszta raczej nikt czegos takiego tam nie ma bo nikogo nie loga jak widziałem ;x 

Forever

Opublikowano

może reinstall systemu pomoże? Nie wiem jaka to przyczyna z takim czymś się nie spotkałem. :)

a jeszcze jedno zainstaluj ponownie tak jak mówił kolega up ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...