Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Astilia - Dungeony, drop z metinów, drop z skrzyni serwerowej, podstawowe informacje #1

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Polecam serwer Tylko i WYŁĄCZNIE ze względu na Quarela. 

Naprawdę dobry Administrator oraz Technik, zna się na rzeczy i wie co robi. 

Na szczęście on jest głównym adminem. 

Jeśli się przyłoży to może wyjść dobry serwer.

Także czekajmy na Start. 

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Polecam ze wzgledu na Quarela , ale Hikari to dzieciak który lubi dawać kolegą z klasy.

Anielica jeżeli to ta dupa od Welnesa to też nie polecam.

oLqzgYC.png

Opublikowano

max 105lv

jak dacie te nowe zjebane bronie i zbroje z PLa to wpisze Was na moją czarną liste :)

Trytony, niebiańskie to maksymalne zbroje/bronie.

sygna1.png

Opublikowano

Polecam bo Quarel , wiadomo solidna firma.

ale reszta .. Hikari i Anielica to już widzę co się będzie działo ah te czasy na balanti jeszcze tylko welnesa brakuje.

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Polecam bo Quarel , wiadomo solidna firma.

ale reszta .. Hikari i Anielica to już widzę co się będzie działo ah te czasy na balanti jeszcze tylko welnesa brakuje.

Podobnie ludzie mówili gdy robiłem Invorie w EG, że padnie "do maks" miesiąca jak inne tam serwery, a stoi już pół roku i ma się dobrze.

Nie wszystko jest tak jak się wydaje, ale nie będe się kłócić bo każdy ma własne zdanie a ja nie mam ochoty tego robić jak niektórzy.

sygna1.png

Opublikowano

Podobnie ludzie mówili gdy robiłem Invorie w EG, że padnie "do maks" miesiąca jak inne tam serwery, a stoi już pół roku i ma się dobrze.

Nie wszystko jest tak jak się wydaje, ale nie będe się kłócić bo każdy ma własne zdanie a ja nie mam ochoty tego robić jak niektórzy.

Nie powiedziałem że padnie , życzę Ci jak najlepiej w niczym mi jeszcze nie zawiniłeś więc toporu wojennego z tobą nie mam. Hikari i Anielica to inna bajka na Balanti działo się co się działo głownie przez nich no i przez dziurawą stronę welnesa : < .

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

Też nie mam nic do nikogo i nie zamierzam mieć, to samo nie będe kłócił się z innymi bo każdy ma swoje własne zdanie a ja nie jestem konfliktowy.

Tutaj film z dungeonu na 25-40 poziom "Wioska Dzikusów" na filmie na końcu jest Best. Kapitan ale normalnie występuje Elit. Best. Kapitan oraz po jego śmierci jest informacja i po 40 sekundach przenosi z dungeonu.

Wymagania to jak pisałem od 25 do 40 poziomu oraz 900.000 Yang, dungeon nie posiada limitu czasowego. Drop będzie dostosowany do poziomu wstępu.

https://www.youtube.com/watch?v=yzphMjOx4HQ

sygna1.png

Opublikowano

Polecam Serwer znam Quarel'a dosyć długo i wiem że jeżeli sie postara będzie zajebiście tak samo jak z Invorią ;D.

Opublikowano

Damianek i wszystko jasne <3

Invoria odnosi potężne sukcesy, śmiem przypuszczać,

że Astilia po doświadczeniu prowadzenia Invorii rozgromi rynek serwerów hard-medium.

Powodzenia chłopaki! Hikari - czyń reklamę B)

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Polecam ze wzgledu na Quarela , ale Hikari to dzieciak który lubi dawać kolegą z klasy.

Anielica jeżeli to ta dupa od Welnesa to też nie polecam.

Tak, to ona. I również z tego powodu nie polecam serwera.

Do reszty Administracji nic nie mam. Ani do serwera, może tym razem na dłużej :)  Powodzenia.

Hikari, wyraziłam swoje zdanie, bo mam do tego prawo, jak każdy.

Powód? Nie, tu nie chodzi o prywatne sprawy między mną a nią (bo pewno już macie takie domysły). Ale o żałosne jej zachowanie za czasów Balantii. Skoro nie wiesz o co chodzi, trudno. Nie będę tłumaczyć, bo trzymasz z nią i nawet, gdybym opowiedziała jak wszystko wyglądało od mojej strony, to i tak byś stał twardo w jej obronie (nie mam Ci tego za złe, współpracujecie ze sobą. Możecie się tam lubić, kochać - nie w sensie fizycznym), itd., to jest wasza sprawa), więc po prostu nie ma sensu. Róbcie swoje.

Ja mam swoje zdanie na jej temat, ale nie będę wyciągać starych (z 'okresu Balantii') brudów tutaj, bo po co? 

Tyle z mojej strony, więc już nic nie napiszę na temat Astilia, czy innego waszego serwera i was, spokojnie ;)

Bronię kogoś jeśli atakowany jest bezpodstawnymi zarzutami w jego stronę. Nie będę jej na siłę bronił jeśli faktycznie okaże się, że czymś zawiniła to uwierz mi - wyrzucę ją. Ludzie nie są niezastąpioni. Nie bronię Ci wyrażać właśnej opinii, ba - to najlepsze co może być, tylko warto byłoby poprzeć opinię jakimś argumentem.

Przeczytaj moją wypowiedź... Napisałam, że nie polecam ze względu na nią, czy zarzuciłam jej coś? //chyba, że chodzi Ci o to, że zacytowałam post, jak użytkownik napisał, iż jest/była "dupą Welnesa" - nie, nie, nie, chodziło mi o to, że to ta sama osoba, co z Balantii. Mam to gdzieś, czy z nim jest, czy nie, jej sprawa - chillout :P )// A co mnie to obchodzi, czy ją wyrzucisz czy nie? Tobie się z nią dobrze współpracuje - SPOKO, nic nie mam do tego. Jakimś argumentem? Nie będę wyciągać tutaj brudów z Balantii - jak już napisałam. A teraz wybacz, aczkolwiek nie mam najmniejszego zamiaru dalej prowadzić tej dyskusji, bo nie widzę w tym sensu. Wyraziłam swoje zdanie, Ty wyraziłeś swoje odnośnie mojej opinii, wszyscy są szczęśliwi. Skoro Ciebie uraziłam swoją opinią na temat Anielicy, przykro mi bardzo, ale już nigdy nie zmienię zdania na jej temat. Za dużo się stało, a te ostatnie sytuacje na Balantii, wręcz dolały oliwy do ognia. Wybacz.

Pozdrawiam i powodzenia z serwerem. I jak już napisałam, polecam ze względu na ogół serwera, Administracje, poza tą jedyną osobą :)

Opublikowano

Tak, to ona. I również z tego powodu nie polecam serwera.

Do reszty Administracji nic nie mam. Ani do serwera, może tym razem na dłużej :)  Powodzenia.

Daj mi jeden powód do wyrzucenia Anielicy i to zrobię, póki co nie dostałem żadnych konkretnych powodów a ona jako SGM spisywała się bardzo dobrze.

Opublikowano

Hikari, wyraziłam swoje zdanie, bo mam do tego prawo, jak każdy.

Powód? Nie, tu nie chodzi o prywatne sprawy między mną a nią (bo pewno już macie takie domysły). Ale o żałosne jej zachowanie za czasów Balantii. Skoro nie wiesz o co chodzi, trudno. Nie będę tłumaczyć, bo trzymasz z nią i nawet, gdybym opowiedziała jak wszystko wyglądało od mojej strony, to i tak byś stał twardo w jej obronie (nie mam Ci tego za złe, współpracujecie ze sobą. Możecie się tam lubić, kochać - nie w sensie fizycznym), itd., to jest wasza sprawa), więc po prostu nie ma sensu. Róbcie swoje.

Ja mam swoje zdanie na jej temat, ale nie będę wyciągać starych (z 'okresu Balantii') brudów tutaj, bo po co? 

Tyle z mojej strony, więc już nic nie napiszę na temat Astilia, czy innego waszego serwera i was, spokojnie ;)

Bronię kogoś jeśli atakowany jest bezpodstawnymi zarzutami w jego stronę. Nie będę jej na siłę bronił jeśli faktycznie okaże się, że czymś zawiniła to uwierz mi - wyrzucę ją. Ludzie nie są niezastąpioni. Nie bronię Ci wyrażać właśnej opinii, ba - to najlepsze co może być, tylko warto byłoby poprzeć opinię jakimś argumentem.

Opublikowano

Akurat mam go z clienta globala (jest w cliencie ale jeszcze nie używana) a quest sam wymyślilem i napisałem mając samą mape. (mapa to jak by kontynuacja bram piekieł i stworzył ją ymir)

@YouAreMPC Metin2_patch_snow_dungeon czy tam samo mt2 snow dungeon, nie pamiętam już bo z 2 miesiące już ją mam.

sygna1.png

Opublikowano

Akurat mam go z clienta globala (jest w cliencie ale jeszcze nie używana) a quest sam wymyślilem i napisałem mając samą mape. (mapa to jak by kontynuacja bram piekieł i stworzył ją ymir)

Podasz nazwę patcha ? :P

@ Dziękuje ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...